omada fereira oneireyetai asteria

3-0 τη Μάδεργουελ με ένα (το δεύτερο) μαγικό ημίχρονο και υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα...
Τέτοια εποχή άλλες χρονιές λέγαμε ότι είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, ότι η ομάδα είναι σφιγμένη, ότι τα νέα πρόσωπα δεν έχουν δέσει ακόμη με τους υπόλοιπους, ότι όλοι «ψάχνονται» και όλες τις καλοκαιρινές… καραμέλες που αναμασούν οι «ειδικοί».

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα
δείχνει ότι είναι ομάδα που διαθέτει τα πάντα. Ταχύτητα όταν χρειάζεται, εκτελεστές και «μάγους». Επικράτησε 3-0 της Μάδεργουελ και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητά του τουλάχιστον για την εφετινή χρονιά. Αν μάλιστα στην ομάδα για την οποία σκόραραν με απ’ ευθείας φάουλ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τρομερή ατομική ενέργεια ο Χάρης Μαυρίας και με άψογο τελείωμα σε πάσα-τρύπα του Κατσουράνη ο Σισοκό, προστεθούν ο ταχύτατος Κουίνσι και ένας ακόμη χαφ, τότε το Τριφύλλι μπορεί να ελπίζει σε μεγάλα πράγματα!

Όλα αυτά επειδή κάποιοι επιτέλους αποφάσισαν να ακολουθήσουν το πλάνο και τις προσταγές του προπονητή, ο οποίος γνωρίζοντας το περιορισμένο μπάτζετ κινήθηκε αναλόγως και χτίζει μια ομάδα που μπορεί να ενθουσιάσει το κοινό!
Keywords
Τυχαία Θέματα