Οι... μυστικοί χρηματοδότες της ΠΑΕ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι...μυστικοί χρηματοδότες στην ΑΜΚ του Παναθηναϊκού είναι οι Θεοδωρόπουλος, Βασιλάκης, Βασιλόπουλος.
Στη χθεσινή Γ.Σ. του Παναθηναϊκού, έγινε αναφορά από την Αθηνά Μπαλωμένου σε νέο επενδυτή που έχει ήδη συνεισφέρει το ποσό των 2 εκατ. Ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" δεν πρόκειται για έναν, αλλά για τρεις επενδυτές, οι οποίοι φέρονται να είναι οι
Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Θεοδωρής Βασιλάκης και Τίτος Βασιλόπουλος.

Η νομική σύμβουλος της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας για το ποσό που είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος ότι έβαλε μη μέτοχος ως έναντι στην ΑΜΚ, αναφέροντας ότι έχουν εισέλθει ήδη 2 εκατ. Ευρώ και αν βοηθήσει ο κόσμος θα συγκεντρωθούν τουλάχιστον τα μισά από τα 15 εκατ. Ευρώ της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Βάσει του ιδίου δημοσιεύματος, ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, η οικογένεια Ρισβά και ο πρόεδρος της Aegean Airlines, Θοδωρής Βασιλάκης, μαζί με τον Τίτο Βασιλόπουλο μπορεί να επενδύσουν ακόμα και 3 εκατ. Ευρώ στην προαναφερθείσα ΑΜΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα