Οι δυσκολίες της πάλης και η βοήθεια του Μακρόπουλου

Ο Θόδωρος Συνοδινός, έφορος και παλιός πρωταθλητής της πάλης μιλάει στο GreenZone για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα, αλλά και για την ανυπέρβλητη βοήθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέα Μακρόπουλου…

«Όπως σε όλα σχεδόν τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έτσι και στην πάλη, οι οικονομικές δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολύ μεγάλες. Έχουμε όμως στο πλάι
μας τον πρόεδρο κ. Μακρόπουλο που με προσωπικές θυσίες βοηθάει σημαντικά».

Το GreenZone επικοινώνησε με τον επί σειρά ετών έφορο και παλιό πρωταθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης Θόδωρο Συνοδινό, ο οποίος μας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα και για τη σημαντική και καθοριστική συνεισφορά του προέδρου του Α.Ο. Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βγαίνει ξανά μπροστά και δίνει λύσεις σε μέχρι πρότινος αδιέξοδα. Έτσι, ο κ. Μακρόπουλος πλήρωσε από την τσέπη του 2.450 ευρώ για την κάλυψη εξόδων του ταξιδιού στο Κιλκίς, για την Α’ προκριματική φάση του πρωταθλήματος, καθώς και για την εξόφληση μισθών του προπονητή της ομάδας. Εκτός αυτού, πρόσφατα ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» φρόντισε με προσωπικά του έξοδα να επιδιορθωθούν τα προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο προπόνησης και συγκεκριμένα στο ταπί!

Το τμήμα, όπως μας πληροφόρησε ο Θόδωρος Συνοδινός, έχει στη δύναμή του 25 αθλητές, εκ των οποίων οι οκτώ αποτελούν και τους πιο έμπειρους και τη βάση της αγωνιστικής ομάδας. Κατά τη φετινή περίοδο, η «πράσινη» πάλη δεν προχώρησε σε μεταγραφές, λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων.

Οι εγγραφές ωστόσο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα, το 2012 έφτασαν τις 15, ενώ καθημερινά υπάρχει παρουσία ικανοποιητικού αριθμού αθλητών στις προπονήσεις που γίνονται υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Κοσσόβα.

Να θυμίσουμε ότι το τμήμα λειτουργεί κάτω από τη θύρα 5 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθημερινά εκτός Τετάρτης και Σαββάτου από τις 17:30 μέχρι τις 20:00.

Ο έφορος της πάλης Θόδωρος Συνοδινός βραβεύει τον παλαίμαχο Πολυχρόνη Καρυπίδη, κατά την κοπή της πίτας των παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού...Τα αγωνιστικά νέα του τμήματος:

Με τον Κωνσταντίνο Μπόμπορα στην κατηγορία των 120 κιλών θα εκπροσωπηθεί η ομάδα πάλης του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, που θα διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου.

Την πρόκριση από την Α΄ και Β΄ προκριματική φάση του πρωταθλήματος που έγινε σε Κιλκίς και Αθήνα, εκτός του προκριθέντα ως 2ου Μπόμπορα διεκδίκησαν επίσης οι Λευτέρης Χριστοδουλής, Γιώργος Χριστοδουλής, Γεράσιμος Κοσσόβας, Αποστόλης Κοσσόβας, Δημήτρης Αστράς, Μάριος Παπαευθυμίου, Σπύρος Μαντζανάς, οι οποίοι πραγματοποίησαν θετικές εμφανίσεις, αλλά δεν κατόρθωσαν να προκριθούν στην τελική φάση, αφού το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί μία άκρως ανταγωνιστική διοργάνωση.

ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα