Νέο χτύπημα από την Ευρωλίγκα

Nέο πρόστιμο, 30.000 ευρώ, επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό για τα εντός έδρας παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα, εξαντλώντας την αυστηρότητά της, ενώ είχε συγχαρεί την ΚΑΕ για την ατμόσφαιρα των αγώνων...!
Το ποσό των 30.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς υπήρξε νέα τιμωρία από
την Ευρωλίγκα για τα εντός έδρας παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα.

Μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ με το οποίο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ και την απειλή αποβολής από τη διοργάνωση, πλέον καλείται να πληρώσει ακόμα 30.000 ευρώ.

Ο δικαστής της Ευρωλίγκα τιμώρησε τους «πράσινους» για την ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια της σειράς με τη Μπαρτσελόνα, για την οποία στέλεχός της είχε δώσει συγχαρητήρια στη διοίκηση του Τριφυλλιού, καθώς και για την παρουσία υπεράριθμων οπαδών στις εξέδρες του Ο.Α.Κ.Α..

Μέλλει να δούμε αν θα δείξει την ίδια ευαισθησία η Ευρωλίγκα στην Κάχα Λαμποράλ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, την έντονη διαμαρτυρία της διοίκησής της κατά της διαιτησίας, αλλά και το γεγονός ότι έχει καταγραφεί μέχρι και χτύπημα σε παράγοντα από μπουκάλι πορτοκαλάδας το οποίο πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα. Εκτός αν ο στόχος είναι μόνο η πειθαρχική και οικονομική εξόντωση του Παναθηναϊκού
Keywords
Τυχαία Θέματα