«Να παίξουμε όπως στα δύο πρώτα ματς»

Πεδουλάκης, Ματσιούλις και Ούκιτς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Βαρκελώνη μίλησαν για το 5ο παιχνίδι της σειράς, θεωρώντας πως το Τριφύλλι μπορεί να τα καταφέρει...
Ο Παναθηναϊκός πέταξε για τη Βαρκελώνη με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στο final-4 του Λονδίνου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως η πίεση είναι στους Καταλανούς, ο Γιόνας Ματσιούλις σημείωσε ότι αν υπάρξει ανάλογη εμφάνιση
με εκείνη των δύο πρώτων αναμετρήσεων, τότε το Τριφύλλι μπορεί να κάνει το μπρέικ και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς συμπλήρωσε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ελέγξει το ρυθμό.

Πεδουλάκης: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό»

«Για εμάς κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Αν πριν ξεκινήσει η σειρά λέγαμε πως είμαστε στο 2-2 όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μπροστά μας έχουμε έναν τελικό. Η πίεση είναι στη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει το θετικό πως αγωνίζεται στην έδρα της. Για εμάς ισχύει το αντίθετο».

Για την υποχρέωση να πετύχει ο Παναθηναϊκός:

«Αυτά είναι ελληνικά φαινόμενα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, κάτι που στη σημερινή κοινωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούμε με λιγότερα μέσα, αλλά με τεχνογνωσία, αγάπη και δουλειά για το αυτονόητο. Πρέπει να δουλέψεις για το αυτονόητο».

Ματσιούλις: «Δουλέψαμε στη ζώνη»

Ο Γιόνας Ματσιούλις ανέφερε για το 5ο παιχνίδι:

«Όλα είναι πιθανά. Πρέπει να παίξουμε όπως στα δύο πρώτα ματς. Στο τρίτο ήμασταν έτσι κι έτσι, ενώ στο 4ο ήμασταν τραγικοί. Αν παίξουμε όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά».

Για τη ζώνη της Μπαρτσελόνα:

«Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Θα δούμε όμως γιατί η προπόνηση δεν είναι το ίδιο με τον αγώνα. Υπάρχουν λύσεις, οι προπονητές μας τις έδειξαν και τώρα είναι η σειρά μας να τις εφαρμόσουμε στο γήπεδο».

Όσο για το αν υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό:

«Κάθε φορά υπάρχει πίεση γιατί έτσι είναι η δουλειά μας. Και οι δύο ομάδες παίζουν για το final-4, επομένως η πίεση είναι ίδια. Χρειαζόμαστε τη νίκη αλλά δεν μιλάμε για πίεση, καθώς αυτή είναι η δουλειά μας».

Ούκιτς: «Όλα είναι θέμα ρυθμού»

«Στα πρώτα τρία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, ωστόσο στο τελευταίο ενάμιση ματς μας εγκλώβισαν με την άμυνα ζώνης που έπαιξαν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι το ξέρουμε αυτό. Χρησιμοποιήσαμε αυτές τις επτά μέρες που είχαμε για να ξεκουράσουμε το κορμί και το μυαλό μας. Έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Πέμπτης. Μετά την ήττα μέσα στο γήπεδο μας θέλουμε να παίξουμε καλά για να ανακτήσουμε ξανά την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Όλα είναι θέμα ρυθμού και θα πρέπει να τον κρατήσουμε σε χαμηλό τέμπο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα