Νέα δίωξη κατά του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να απολογηθεί στον αθλητικό εισαγγελέα, για την ανακοίνωση που εξέδωσε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την αδειοδότηση των «πρασίνων».
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης για την αδειοδότηση των «πρασίνων» είχε ως αποτέλεσμα τη νέα πειθαρχική
δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ από τον αθλητικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο κ. Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (ανακοίνωση στις 30/5)».
Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί, ως ενδιαφερόμενη, να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ότι αναμένει τη χορήγηση αδειοδότησης αποκλειστικώς και μόνο με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες εξάλλου θα κριθούν ΟΛΟΙ.

Η ΕΠΟ για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σπεύδοντας να εκδώσει μια προσβλητική ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή μια αυθόρμητη κίνηση αγωνιούντων οπαδών της.

Κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και η κοινή γνώμη εξίσου καλά γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του είναι πάντα έτοιμοι να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το ερώτημα είναι εάν η ΕΠΟ και η διοίκησή της είναι το ίδιο έτοιμες. Τα πρόσφατα γεγονότα και στοιχεία δείχνουν ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική.
Keywords
Τυχαία Θέματα