Προσέγγιση με Μόρα

Nέα επαφή είχε άνθρωπος του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μόρα. Οι δύο πλευρές φέρεται πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία...
O Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται στην κορυφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη νευραλγική θέση του στόπερ στο Τριφύλλι, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει χθες, Δευτέρα 03/6, νέα επαφή με τον διεθνή αμυντικό.

Ο
32χρονος στόπερ προορίζεται για βασικός, με την εμπειρία του να πλαισιώνει τον έτερο κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

O Μόρας φέρεται να βλέπει θετικά τον επαναπατρισμό του και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, παρότι η νυν ομάδα του Ελλάς Βερόνα, η οποία ανέβηκε στην Α΄κατηγορία του Καμπιονάτο, θα ενεργοποιήσει αυτόματα την οψιόν στο συμβόλαιό του, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για ένα ακόμα χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "SportDay", το Τριφύλλι προσφέρει στον έλληνα στόπερ διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο προβλέπει απολαβές περί τις 200-250.000 Ευρώ τον χρόνο.

Μάλιστα, ο Μόρας φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι θα μπορέσει να βρει τη λύση με την ιταλική ομάδα:

«Δεν νομίζω να μου σταθούν εμπόδιο και να προκαλέσουν πρόβλημα. Έχουμε καλές σχέσεις και αν θέλω να γυρίσω σπίτι μου, θεωρώ ότι θα δείξουν κατανόηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα