Να συνεχίσει την ανοδική πορεία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:00 κεκλεισμένων των θυρών τον ΚΑΟΔ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του. Χωρίς τους Μπανκς και Ξανθόπουλο θα παραταχθούν οι «πράσινοι»...

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του, μετά τη σπουδαία νίκη της περασμένης Παρασκευής επί της Εφές για την Ευρωλίγκα, και αντιμετωπίζει
κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας τον ΚΑΟΔ στο Ο.Α.Κ.Α. (19:00, ΕΤ1).

Εάν δεν αλλάξει η απόφαση του αθλητικού δικαστή, αυτό θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσει το Τριφύλλι χωρίς τον κόσμο του, λόγω της τιμωρίας μετά τα τεκταινόμενα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός θα «κατέβει» στο σημερινό παιχνίδι με δύο απώλειες και οι δύο στα γκαρντ, τους Μάρκους Μπανκς και Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, μετά την ανεβασμένη απόδοσή του εναντίον της Εφές, έπαθε θλάση στους προσαγωγούς, ενώ ο Ξανθόπουλος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη θλάση στον αυχένα που έχει υποστεί.

Από την άλλη, ο Στεφάν Λάσμε, αν και δεν προπονήθηκε χθες, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Πεδουλάκη. Από την ομάδα ζητείται σοβαρότητα, συγκέντρωση και διάθεση, ενόψει και της σημαντικότατης αναμέτρησης με τη Μάλαγα στην Ισπανία την ερχόμενη Παρασκευή, που μπορεί να «κλείσει» και το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα