meres 2008

Η κατάσταση - αδιέξοδο στην οποία έχει οδηγήσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ο μεγαλομέτοχος - παρκαδόρος του 54.7%, και ειδικά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, σε συνδυασμό με την πρωτοφανή συγκάλυψη των «εγκλημάτων» της διοίκησης από σύσσωμο το σύστημα των ΜΜΕ, καθώς και η παραπληροφόρηση του κόσμου απ'τα γνωστά κέντρα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, έφεραν τους πάντες που ασχολούνται με το Τριφύλλι στα όριά τους.

Ήδη με ανακοίνωση του ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 έδωσε το σύνθημα της αφύπνησης και της κινητοποίησης, το ραντεβού
των οπαδών δόθηκε για την ερχόμενη Kυριακή (01/04) στον Τάφο του Ινδού, αλλά ήδη από προχθές η πρωτεύουσα ζει μέρες 2008. Γκράφιτι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους, καθώς και πανό που ζητούν απ'τον μεγαλομέτοχο - φάντασμα να αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ, και να απαλλάξει την ιστορικότερη ελληνική ομάδα απ'την παρουσία - απουσία του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, κόντρα σε όλους δίνει για ακόμη μια φορά τον δικό του αγώνα γιατί η ιστορία γράφεται απ'τους παρόντες και εκείνους που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια, αξίες που πρεσβεύει εδώ και 104 χρόνια αυτός ο κολοσσός του ελληνικού αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GreenZone