Με τη Μάδεργουελ το Τριφύλλι (BINTEO)

Βατή η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό που καλείται να περάσει το εμπόδιο των Σκωτσέζων και να δώσει βαθιά ανάσα στα ταμεία του...

Με τους Σκωτσέζους της Μάδεργουελ κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, τον πιο βατό αντίπαλο από τους τέσσερις που μπήκαν στην κληρωτίδα.

Η ομάδα που εδρεύει στο Μάδεργουελ, μια πόλη 30.000 κατοίκων στα νοτιοανατολικά της Γλασκώβης, τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και μπαίνει στα προκριματικά του Champions League
από το «παράθυρο», καθώς οι Ρέιντζερς υποβιβάστηκαν στην 4η κατηγορία.

Προπονητής της Μάδεργουελ είναι ο Στιούαρτ ΜακΚολ και το μεγάλο της αστέρι είναι ο Τζέιμι Μέρφι, ο οποίος είναι μόλις 22 ετών αλλά έχει καταφέρει να παίξει 153 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ και να σκοράρει 24 γκολ! Ο Σκωτσέζος επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάδεργουελ και πέρυσι έκανε την πιο ώριμή του σεζόν, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 36 παιχνίδια. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδας της Σκωτίας και σίγουρα είναι από τους πυλώνες της ομάδας του.

Η έδρα της Μάδεργουελ είναι το «Φιρ Παρκ Στέιντιουμ», χωρητικότητας 13.742 θεατών.

Το ρόστερ της Μάδεργουελ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ντάρεν Ράντολφ, Λι Χόλις

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σον Χούτσινσον, Τζόναθαν Πέιτζ, Στίβεν Σόντερς, Στίβι Χάμελ, Τομ Χάτελεϊ, Νίκ Ντέβλιν.

ΜΕΣΟΙ: Κιθ Λάσλεϊ, Στιβ Τζέκινς, Στιούαρτ Κάρσβελ, Νίκι Λόου, Κρις Χόμφρεϊ, Ομάρ Ντάλεϊ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μίκαελ Χίγκντον, Τζάμι Μέρφι, Μπομπ ΜακΧαγκ, Χένρικ Οτζάμα.
Τα πλέι-οφ

Εφόσον περάσει ο Παναθηναϊκός, τότε θα πάρει μέρος στην κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League και θα βρει στο δρόμο του μία εκ των Ουντινέζε, Λιλ, Μάλαγα και Γκλάντμπαχ και την ομάδα με τον υψηλότερο συντελεστή από το γ' προκριματικό. Σε κάθε περίπτωση η κλήρωση του διασφαλίζει είσοδο στους ομίλους του Europa League, γεγονός που θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στο σύλλογο.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα περισσότερα από τα γκολ που πέτυχε η Μάδεργουελ τη σεζόν 2011-12:
Keywords
Τυχαία Θέματα