Μαυρίας, αιώνια πιστός!

O Xάρης Μαυρίας δήλωσε πως οι «πράσινοι» αδικούσαν τους εαυτούς τους τόσον καιρό, πως ονειρευόταν το γκολ εναντίον του Ολυμπιακού από μικρό παιδί και πως δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην καρδιά του από τον Παναθηναϊκό...

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Nova, υποστηρίζοντας πως η διαφορά των «πράσινων» από τον Ο.Σ.Φ.Π. είναι πολύ μικρότερη
από τη βαθμολογική, πως είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί και πως δε θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μαυρία:

Είδαμε ένα ωραίο ντέρμπι, με θέαμα και από τις δυο ομάδες, πως το έζησες εσύ;
«Πιστεύω ότι το θέαμα που προσφέραμε και οι δυο ομάδες ήταν ωραίο. Το ευχαριστήθηκαν όσοι το είδαν τόσο στο γήπεδο όσο και στο σπίτι τους και αυτό είχε σημασία».
Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αρκετά δυνατός, ενώ μέχρι σήμερα δεν είχετε δείξει τόσο καλοί.

«Πιστεύω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας μέχρι στιγμής και έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε πάρα πολύ καλύτερα».

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να παίξετε καλύτερα, ήταν η ψυχολογία, παίζετε πιο ελεύθερα;

«Ίσως ήταν και αυτό. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση κάποιοι παίκτες που είναι πολύ καλοί δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες. Τώρα πιέζουμε ψηλά, παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μας κάνει να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Έχετε βρει και έναν κορμό πλέον, δεν γίνονται τόσες αλλαγές;

«Από την μια είναι καλό. Γιατί δενόμαστε σαν ομάδα και από την άλλη δεν είναι γιατί υπάρχει κούραση και θέλεις εναλλακτικές λύσεις στην διάρκεια της σαιζόν».
Εσύ για παράδειγμα είχες και Ευρωπαϊκό Νέων και δεν ξεκουράστηκες καθόλου;

«Έκατσα μια εβδομάδα να ξεκουραστώ και μπήκα σε κανονικούς ρυθμούς γιατί είχαμε ματς με την Μάδεργουελ. Παθαίνω κράμπες σε μερικά παιχνίδια αλλά τώρα το συνηθίζω. Είναι και η θέση μου δύσκολη γιατί πρέπει να καλύπτω και στην άμυνα, οπότε είναι δύσκολα τα πράγματα».

Σας βοηθάει η παρουσία σας με τις μικρές εθνικές ομάδες;

«Εννοείται ότι βοηθάει και είναι κίνητρο γιατί πάμε εκεί για να παίξουμε με το Εθνόσημο και ξέρουμε ότι όσα κάνουμε με τις μικρές εθνικές μπορούμε να τα κάνουμε και με την Εθνική ανδρών».

Το ονειρευόσουν όλο αυτό που έχει γίνει, το πρώτο σου γκολ σε ντέρμπι,με την πρώτη του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό;
«Πραγματικά, μερικά πράγματα δεν τα έχω καταλάβει ακόμα. Όπως για παράδειγμα το χθεσινό γκολ. Τα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Από εκεί και πέρα είναι όμορφο όλο αυτό που συμβαίνει».

Πλέον είσαι και αναγνωρίσιμος, σε πλησιάζουν στον δρόμο σου λένε να βάλεις ένα γκολ, να βοηθήσεις την ομάδα, σου δίνουν συγχαρητήρια;

«Ναι αυτά υπάρχουν».

Πώς ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι, την επόμενη μέρα;

«Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Είχαμε παίξει πραγματικά καλά και αισθανόμασταν ότι πρέπει να ήμασταν οι νικητές του ντέρμπι. Από την άλλη δεν είχαμε αποτελεσματικότητα να βάλουμε το τρίτο γκολ και να πάρουμε την νίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα