Λύση με «Μπουμ» και μεταγραφική ενίσχυση

Όπως όλα δείχνουν, επίκειται «διαζύγιο» Παναθηναϊκού-Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με το Τριφύλλι να έχει ορίσει ήδη τους μεταγραφικούς του στόχους. Τα πρώτα ονόματα της λίστας...

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση αποδέσμευσης του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν στην άκρη του μυαλού τους τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο γάλλος στόπερ, που είναι ο ποιοτικότερος αμυντικός του Τριφυλλιού, για αδιευκρίνιστους λόγους δεν έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις, εξαιρούμενων των παιχνιδιών με τη Μάδεργουελ. Μετά
από τον τραυματισμό του ο Μπουμσόνγκ επέστρεψε στις προπονήσεις, ωστόσο όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν τον Γενάρη να λύσουν την συνεργασία τους, παρά τις εύλογες δυσκολίες που έγκεινται σε οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου προς τον ποδοσφαιριστή. Ο μάνατζερ του γάλλου κεντρικού αμυντικού να έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες για να συζητήσει με τη διοίκηση του Τριφυλλιού και να βρεθεί η λύση στο ζήτημα.

Αναφορικά με την ενίσχυση την προσεχή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», οι Γιάννης Αλαφούζος και Χουάν Ραμόν Ρότσα θα μιλήσουν για ένα «οκτάρι» κι έναν επιθετικό (θέσεις στις οποίες είχε κρίνει πως χρειαζόταν ενίσχυση το Τριφύλλι και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα), αλλά όλα είναι σε συνάρτηση με την εξέλιξη της αποδέσμευσης του Μπουμσόνγκ και πιθανόν και του Πετρόπουλου, αφού δεν είναι βέβαιον ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιανουάριο. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Ναπολεόνι, Ανάκογλου και Γκέκα, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη συνάντηση που θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιάννη Σαμαρά, σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα