Καρνέζης: «Θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό»

Ο Ορέστης Καρνέζης από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης δήλωσε πως θα επιδιώξει να παραμείνει στο Τριφύλλι και τη νέα σαιζόν...

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού
Ορέστης Καρνέζης, μίλησε στο anatolhsport για τους στόχους της ομάδας, το μέλλον του στο Τριφύλλι, την προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης και την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Γενικά είναι μια μεταβατική περίοδος για τον σύλλογο. Το μόνο που εύχομαι είναι να τερματίσουμε τουλάχιστον δεύτεροι. Να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ και να βγούμε Ευρώπη. Τότε θα δούμε πως είναι η κατάσταση και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε χρόνο με τον χρόνο. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια.

Μου αρέσει να ζω το τώρα και πόσω μάλλον όταν δεσμεύομαι και με τον Παναθηναϊκό. Είμαι παίκτης του και γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό κι αυτό θα επιδιώξω. Είναι βέβαια και κάποια πράγματα που δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτό ζω το τώρα.

Η Εθνική Ελλάδος είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη χώρα. Διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Το παιχνίδι με τους Βόσνιους θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα το πάρουμε και αυτό και θα είμαστε πολύ κοντά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα