«Ήρθα σε μία ομάδα-μύθο»

Ο Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν έφθασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα-μύθος και πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάρει το πρωτάθλημα...
Ο Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν έφθασε στην Αθήνα την Κυριακή (19/5) λίγο μετά τις 23:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Παναθηναϊκό, αφού
διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ δήλωσε ευτυχισμένος που θα αγωνιστεί στο Τριφύλλι, αφού πρόκειται για ομάδα-μύθο, ενώ ανέφερε πως δε χρειάστηκε να ρωτήσει πολλά, αφού του αρκούν αυτά που γνωρίζει για τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω να παίξω στον Παναθηναϊκό σε ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από αυτό που αγωνιζόμουν. Δεν έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους να μου πουν για τον Παναθηναϊκό, μου αρκούν αυτά που ξέρω. Είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια ομάδα – μύθος, όλα τα χρόνια παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να τον βοήθησω πίσω από τη γραμμή του τρίποντου και να κάνω ό, τι χρειαστεί για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τη Δευτέρα το πρωί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σαιζόν, με τον Γκουίν να αποτελεί τον τελευταίο παίκτη που θα ενισχύσει το Τριφύλλι στην προσπάθεια της ομάδας για ανάκτηση των σκήπτρων της.
Keywords
Τυχαία Θέματα