Η παραμονή στην Παιανία έχει δύο όψεις

Κάθε είδηση έχει δύο πλευρές. Σαν το φεγγάρι. Έτσι και η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μετακομίσει και τα γραφεία της ΠΑΕ στην Παιανία, έχει δύο πλευρές.
Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr γράφει για τις δύο όψεις της είδησης που αφορά τη μετακόμιση των γραφείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Παιανία, και φυσικά την παραμονή (με δωρεάν ενοίκιο και για τη νέα
σεζόν) της ποδοσφαιρικής ομάδας εκεί.

Κάθε είδηση έχει δύο πλευρές. Σαν το φεγγάρι. Έτσι και η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μετακομίσει και τα γραφεία της ΠΑΕ στην Παιανία, έχει δύο πλευρές.

Οι «πράσινοι» με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσουν το ετήσιο ενοίκιο εγκαταστάσεων, το οποίο είναι περίπου 210.000 ευρώ. Αυτό το χρηματικό ποσό καταβάλλουν για τα γραφεία που νοικιάζουν τώρα.

Συγχρόνως θα γλιτώσουν το ετήσιο ενοίκιο εγκαταστάσεων, το οποίο θα κατέβαλαν εάν έπρεπε να εγκαταλείψουν την Παιανία, για ένα άλλο αθλητικό κέντρο – τύπου «Απήλιον» - αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα δώσει την Παιανία, χωρίς αντίτιμο.

Αυτή είναι η μία όψη του φεγγαριού…

Η άλλη όψη έχει να κάνει με το κόστος παραμονής της ομάδας στην Παιανία, αλλά και το… κομμάτι που αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο και τη δέσμευσή του, για αποβαρδινογιαννοποίηση της ομάδας. Κάτι που είχε πει στους οργανωμένους.

Στο κομμάτι της… αποβαρδινογιαννοποίησης, είναι προσωπική επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ. Το ίδιο άλλωστε έχει να κάνει και με κάποια επιτελικά στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία επέλεξε να κρατήσει.

Από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα, αυτός έχει το μαχαίρι αυτός έχει και το καρπούζι.

Προχωράμε παρακάτω…

Σε ό,τι αφορά το κόστος της Παιανίας, εδώ μάλλον θα πρέπει να μάθουμε ποια είναι τα δεδομένα και να τα κρίνουμε.

Αυτό είναι το δημοσιογραφικό καθήκον. Να βλέπεις σφαιρικά μια κατάσταση και όχι μονόπλευρα.

Διότι πέρα από τα λειτουργικά έξοδα, τα οποία δεν τα γνωρίζουμε, η ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να κληθεί να πληρώσει για παράδειγμα τον φόρο, που αναλογεί στην Παιανία και ο οποίος βαρύνει τον ιδιοκτήτη. Δηλαδή την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ξέρει κανείς πόσο είναι ο φόρος;

Άρα εμμέσως πλην σαφώς θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Επίσης θα πρέπει να δούμε όλα τα λειτουργικά έξοδα. Τι περιλαμβάνουν; Διότι πριν από χρόνια ο «Φίλαθλος» είχε αποκαλύψει ότι υπήρχε κηπουρός που πληρωνόταν 160.000 ευρώ.

Ο άνθρωπος μπορεί να ήταν ο… «Ψαλιδοχέρης» και να «ζωγράφιζε». Δεν το ξέρω. Απλά πρέπει να ξέρουμε τι πληρώνει ο Παναθηναϊκός.

Όποιος επιλέξει να δει μόνο την… μία πλευρά του φεγγαριού, τότε μάλλον το κάνει εκ του πονηρού.

Πηγή: aioniapistos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα