Η κατσάδα του Φερέιρα και οι... τρύπες στα αποδυτήρια

Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι η ευκολία που διαρρέουν οι διάλογοι του προπονητή με τους παίκτες, κάτι που συνήθως (ειδικά στον Παναθηναϊκό) δημιουργεί προβλήματα...
Και τι δεν άκουσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ημίχρονο του αγώνα. Ο Πορτογάλος, όπως αναφέρουν αθλητικές εφημερίδες, τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του Ροσαλέδα,
οι οποίοι παρουσίασαν άλλο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.

Ανησυχητική όμως είναι η ευκολία που διαρρέουν αυτοί οι διάλογοι στον αθλητικό Τύπο. Κάτι που μπορεί να συμβαίνει διαχρονικά σε όλες τις ομάδες της Ελλάδας, δεν παύει όμως να ενοχλεί αφάνταστα τους προπονητές και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού να τους δημιουργεί αρκετές φορές αξεπέραστα προβλήματα.

Ας έχουμε ως φωτεινό παράδειγμα την περίπτωση του Χενκ Τεν Κάτε, που με συνεχόμενες παρόμοιες διαρροές (μπαλαρίνες, κλπ) χτίστηκε στη συνείδηση αρκετών φιλάθλων το προφίλ του αγροίκου, ο οποίος μόνο που δεν έδερνε με τη ζώνη του τους παίκτες.

«Θα ξεφτιλιστούμε» έλεγε ο Φερέιρα στα αποδυτήρια του Ροσαλέδα, όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου.

«Δείχνετε φοβισμένοι και ο αντίπαλος το καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά. Δεν έχετε λίγο κουράγιο μέσα σας; Επιτέλους διάβολε, βγάλτε ψυχή και πάθος!
Αυτό ήταν που θα δίνατε τον καλύτερό σας εαυτό; Η εικόνα σας είναι θλιβερή και ντροπιαστική για την Ιστορία του Παναθηναϊκού. Ακόμα σε διακοπές βρίσκεστε. Κοιμόσαστε μέσα στο γήπεδο και αν συνεχίσετε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο θα ξεφτιλιστούμε!

Το δεύτερο ημίχρονο θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Σας έχω δείξει τα πάντα για τη Μάλαγα. Ό,τι κάνει σήμερα σας το είχα επισημάνει. Αλλά εσείς δεν έχετε εδώ το μυαλό σας...».
Keywords
Τυχαία Θέματα