Η μπάλα τιμωρεί!

Κατώτεροι των περιστάσεων αλλά και άτυχοι στάθηκαν οι νέοι του Παναθηναϊκού που γνώρισαν την ήττα από τη Βέροια με 2-1.
Με το μυαλό στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής ταξίδεψαν οι νέοι του Παναθηναϊκού στη Βέροια και το πλήρωσαν. Έχοντας και την ατυχία στο πλευρό τους, ηττήθηκαν με 2-1 από την τοπική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32΄ με αντεπίθεση και με σκόρερ τον Παρσόπουλο. Η «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν στη συγκεκριμένη φάση για οφσάιντ.

Η ομάδα του Σάμιου μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αποφασιστικότητα θέλησαν να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή. Στο 57΄ με πανέμορφο τέρμα του Μουζακίτη ισοφάρισαν, ενώ ακολούθησαν σπουδαίες ευκαιρίες που δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ.

Η Βέροια δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μουρατίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όλα έδειχναν πως εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα έβρισκε το δρόμο προς το γκολ, όμως όπως συχνά γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, η μπάλα τιμωρεί… Έτσι στο 92΄, η Βέροια βγήκε και πάλι στην αντεπίθεση και με γκολ του Μάνου έκλεψε τη νίκη, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις:

Βέροια: Βόλτσης, Τακίδης, Κιοσκερίδης, Μουρατίδης, Σίμος, Στασινόπουλος, Σκαθαρούδης (58' Ουνγιαλίδης), Ντόγος, Μάνος, Κουκουράκης, Παρσόπουλος (46' Τσόλκας 72' Παπαγεωργίου).

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος (89' Θαναηλάκης), Μυρθιανός, Μαρινάκης, Ρίσβανης, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος (Μαλντίν), Κουσίδης (46' Μαραθιανός), Σταματάκης, Γιαννιτάνης
Keywords