Η αποσιώπηση της πορείας για τον «πρώην» και το παράδοξο με τους «νυν»

Συνδετικοί κρίκοι του «χθες» με το «σήμερα» στον Παναθηναϊκό είναι οι Χρήστος Παναγόπουλος και Δημήτρης Γόντικας...
Το 2008 έγινε η μεγαλύτερη αθλητική πορεία όλων των εποχών στη χώρα. 40.000 -και πλέον- οπαδοί βγήκαν στους δρόμους και ξεσηκώθηκαν κατά της τότε ιδιοκτήτριας οικογένειας της ΠΑΕ.

Τα media –λες και έπεσε… σύρμα- έκρυψαν το συλλαλητήριο σα να μην έγινε ποτέ! Στο «κουκούλωμα» συνετέλεσε και η κρατική τηλεόραση που πληρώνει ο κάθε φίλαθλος από την
τσέπη του, μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ!

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ εκείνη την περίοδο (2004-2009) ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος.
(Στο βιογραφικό του μάλιστα… καμαρώνει για την εμπειρία του στα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου. Να υπενθυμίσουμε πως μιλάμε για την περίοδο των «βασιλικών» συμβολαίων του Ολυμπιακού)

Γενικός Διευθυντής της Τηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε εκείνη την περίοδο ήταν ο Δημήτρης Γόντικας. Ήταν μάλιστα υπεύθυνος για τα αθλητικά στη ΝΕΤ και την ΕΤ1.
Και οι δύο βρίσκονται και σήμερα εντός του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος ήρθε το 2012 μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία (ιδρυτικό στέλεχος).

Ο δεύτερος ήρθε ως αντιπρόεδρος με αυξημένες αρμοδιότητες όταν είχε τιναχθεί στον αέρα η πολυμετοχικότητα και αναβαθμίστηκε σε πρόεδρο όσο ήταν μεγαλομέτοχος ο Γιάννης Βαρδιογιάννης. Και αυτός είναι ιδρυτικό στέλεχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες του ως πρόεδρος; Δεν μπορεί να πει κανείς πως δούλευε... αφιλοκερδώς. Σε μία καταχρεωμένη ΠΑΕ, ο Δημήτρης Γόντικας στοίχιζε, βάσει του πρόσφατου ενημερωτικού δελτίου, πάνω από 700 ευρώ ημερησίως (διαβάστε εδώ)!

Και ένα ενδιαφέρον παράδοξο στοιχείο που αφορά το σήμερα...

Ο Χρήστος Παναγόπουλος «μαυρίστηκε» στις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όμως ως πρόσωπο που χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου παραμένει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ!!!

(Είναι αυτό, πώς το είπαμε… ο κόσμος είναι που αποφασίζει στις ομάδες λαϊκής βάσης)

Ο Δημήτρης Γόντικας έφυγε από την ΠΑΕ «πληρώνοντας» την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου του Παναθηναϊκού, όμως παραμένει κανονικά μέλος του Δ.Σ. (Γραμματέας) της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

(Πηγή: post του χρήστη Ypofantis στο board των GreenWebFans)
Keywords
Αναζητήσεις
παναγοπουλος προεδρος ερτ βιογραφικο, χρηστοσ παναγοπουλοσ βιογραφικο
Τυχαία Θέματα