Η γωνιά των οπαδών: Γιατί δεν έλεγαν τα ίδια και τη διετία 2008-2010;

Ένας φίλος του GreenZone μας έστειλε δύο απορίες του, με αφορμή ρεπόρτερ του… ΟΣΦΠ που υμνούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό τον Τζίγγερ!

Η γωνιά των οπαδών
Το GreenZone εγκαινίασε τη «δική μας» στήλη. Τη στήλη των αναγνωστών. Στο [email protected] μπορείτε να στέλνετε τις απόψεις σας, οι οποίες και θα δημοσιεύονται εφόσον δεν υπάρχουν ανυπόστατοι χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες και οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί «μηνύσιμο».

Θα μας βοηθούσε αφάνταστα αν υπογράφατε, έστω με κάποιο ψευδώνυμο, καθώς επίσης αν
είχατε μια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας. Από την πλευρά μας επισπεύσαμε τη δημιουργία αυτής της στήλης θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες που συμμετέχουν και μας βοηθούν καθημερινά με τα σχόλιά τους, αρκετά εκ των οποίων αξίζουν μεγαλύτερης προβολής, ακόμη κι αν κάποιες απόψεις που εκφράζονται σ' αυτή τη γωνιά δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του Greenzone!
Σήμερα το πρωί ένας ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σε ραδιοφωνικό σταθμό, έλεγε ότι ο ΟΣΦΠ δεν είναι όπως παλιά και είναι κάπου… στη μέση στην Ευρώπη! Προφανώς επειδή οι 5άρες έγιναν 3άρες, πλέον μεταμορφώθηκε σε ένα από τα μεσαία ευρωπαϊκά club!!!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Αφού λέει στα πρόβατα να είναι ευχαριστημένοι και με την 3η θέση στο "τσου λου", και να προσέξουν μη χάσουνε και αυτή, γυρνάει και λέει «για δείτε τον Παναθηναϊκό, που θέλανε να φύγει ο Βαρδινογιάννης πώς κατάντησε! Θέλανε να φύγει ο Βαρδινογιάννης, δεν τους άρεσε», έλεγε!!!

Και εγώ έχω δύο απορίες...

1) Γιατί κατά τα δύο χρόνια της υγιούς πολυμετοχικότητας ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν έλεγε, «για κοίτα που δεν ήθελαν τον Βαρδινογιάννης και τελικά είχαν δίκιο. Για δείτε πόσα επίπεδα ανέβηκε ο Παναθηναϊκός!!!».

2) Και η δεύτερη απορία είναι ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ Ολυμπιακού NA YMNOYN TON BΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ την ώρα που σε εμάς τους φιλάθλους της ομάδας ακόμα και τώρα στα δύσκολα, αποτελεί μια θλιβερή ανάμνηση???

Vasilis Blue
Keywords
Τυχαία Θέματα