Στο ΥΠΕΚΑ για τα έργα στη Λεωφόρο

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα στείλει στο ΥΠΕΚΑ τον φάκελο που θα περιλαμβάνει τα έργα που πρέπει να γίνουν στη Λεωφόρο για να επιστρέψει εκεί το Τριφύλλι, όπως τουλάχιστον αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου...

Την Πέμπτη συνεδρίασε η διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα
του αθλητικού Τύπου, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα έργα που πρέπει να γίνουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να μπορεί να επιστρέψει εκεί η ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι τα τέλη της σαιζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", οι ιθνύνοντες του Παναθηναϊκού έθεσαν επί τάπητος τα δεδομένα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και αποφάσισαν να στείλουν εντός της επόμενης εβδομάδας φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου, τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ.) σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να λάβουν χώρα στη Λεωφόρο.

Τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν αφορούν κυρίως τις εξέδρες του γηπέδου και την ασφάλεια των φιλάθλων. Εφόσον εγκριθεί ο φάκελος, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Ωστόσο, η καθυστέρηση των διαδικασιών προδικάζει πως πολύ δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μέχρι αρχές Απριλίου. Εάν το ΥΠ.Ε.Κ.Α. αποφανθεί καταφατικά, αρχές Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει τους πόρους για την υποποίηση των έργων.
Keywords
Τυχαία Θέματα