Γιατί δεν λογοδοτεί η ΓΗΠΕΛ;

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πιο κομβικό σταυροδρόμι της ιστορίας του, όλως τυχαίως τα «καυτά» θέματα κινούνται με ρυθμούς... χελώνας
Στις 27 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγχρόνως στελεχώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΓΗΠΕΛ,
με πρόεδρο τον Σάββα Παπαδόπουλο και μέλη τους Παναγιωτίδη, Ηρειώτη, Γεωργίου και Μπούτσικα.

Από τον Μάρτιο η ΓΗΠΕΛ όφειλε να δώσει εξηγήσεις για τα πεπραγμένα της. Τώρα είναι υποχρεωμένη νομικά να το κάνει η συνέχειά της. Η νέα ΓΗΠΕΛ... Κι αν δεν το ξέρει, της το... υπενθυμίζει ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Παναθηναϊκού Γιώργος Σπανουδάκης στην ιστοσελίδα aioniapistos.gr με το παρακάτω άρθρο του!

Παρά το γεγονός ότι το θέμα του γηπέδου είναι στην πρώτη γραμμή του πυρός, με το ΥΠΕΚΑ και το Δήμο Αθηναίων να επιχειρούν να περάσουν να περάσουν από το Συμβούλιο της Επικρατείας ένα Προεδρικό Διάταγμα για την Διπλή Ανάπλαση, που βάζει ταφόπλακα στο παρών και το μέλλον του Παναθηναϊκού, η νέα ηγεσία της ΓΗΠΕΛ τηρεί στάση... σιωπής.

Ούτε μια επίσημη τοποθέτηση, παρ' ότι όπως λένε πριν από λίγες ημέρες συνεδρίασαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα!

Ωστόσο πίσω από την μυστηριώδη στάση της ΓΗΠΕΛ, είναι πολύ πιθανό να κρύβεται η… απροθυμία κάποιων να παρουσιάσουν τα «βιβλία» της θυγατρικής της ΠΑΕ! Εαν συμβαίνει αυτό, που ΔΕΝ θέλουμε να το πιστέψουμε, μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων!

Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης του περασμένου Μαρτίου, η ΓΗΠΕΛ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παρουσιάσει τα πεπραγμένα της αναλυτικά, με συμβάσεις, τιμολόγια και εξηγήσεις σε γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Και επειδή άνθρωποι της νυν ΓΗΠΕΛ, μάς είπαν ότι αυτό το είχε κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τις αναρτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τους ενημερώνουμε ότι νομικά δεν καλύπτει καμία θυγατρική, μια τέτοια ενέργεια!

Εδώ υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων για παρουσία της θυγατρικής σε γενική συνέλευση. Από τον Μάρτιο προέκυψαν διάφορες... συμπτώσεις και η ΓΗΠΕΛ δεν το έπραξε:
Αρχικά ήταν η πτώση της διοίκησης, μετά την αποστασία Χατζηνικολάου, Τζήμα, Λουμίδη.Εν συνεχεία όταν συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση, υπό την προεδρία του Δημήτρη Γόντικα και με την συμμετοχή του Γιάννη Αλαφούζου, το προεδρείο της ΓΗΠΕΛ συμπτωματικά παραιτήθηκε, με πρώτο και καλύτερο τον… ουρανοκατέβατο πρόεδρο, Σωτήρη Λουμίδηю

Τον άνθρωπο που είχε ορίσει ως πρόεδρο, ο πρώην οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης εν αγνοία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ (το είχε παραδεχτεί ο Γόντικας) και ο οποίος είχε ομολογήσει στον Βασίλη Κωνσταντίνου ότι έχει άγνοια επί του θέματος του γηπέδου, παρ’ ότι είχε παραλάβει το… χαρτοφυλάκιο από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, πριν από εφτά μήνες!Επί μήνες η ΓΗΠΕΛ ήταν ακέφαλη, αφού έπρεπε να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ., κάτι που έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου!
Τώρα ποια είναι η δικαιολογία; Για ποιο λόγο η ΓΗΠΕΛ δεν ανταποκρίνεται στην ΑΠ
Keywords
Τυχαία Θέματα