Φλεβάρη ο Λέτο, μέχρι τέλους ο Φερέιρα

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος υπογράμμισε πως ο Σεμπάστιαν Λέτο θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο στις προπονήσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δύο από τα προς συζήτηση θέματα ήταν το μέλλον του προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα,
καθώς και ο διακανονισμός του Σεμπάστιαν Λέτο που δεν έχει ακόμα υπογραφεί από τον Αργεντινό.

Η θέση του Γιάννη Αλαφούζου, όσον αφορά τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ξεκάθαρη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν Φεύγει με τίποτα ο Φερέιρα από την ομάδα. Θα μείνει ως το τέλος του συμβολαίου του. Έχουμε μαζί ένα πλάνο και πάνω σε αυτό βασιζόμαστε. Αυτό περιλαμβάνει και την προώθηση παιδιών από τις Ακαδημίες. Σε όσους σας ρωτάνε για τον Φερέιρα, να τους το ξεκόβετε. Να το ξεχάσουν οριστικά και να σταματήσει αυτή η κουβέντα. Ο Φερέιρα θα μείνει στον Παναθηναϊκό».

Όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τι θα γίνει με τον Λέτο και τον διακανονισμό που του έχει προταθεί δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες:

«Φέτος δεν πρόκειται να παίξει. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο στις προπονήσεις. Όταν γυρίσει θα δούμε τα υπόλοιπα».

Τέλος, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε σίγουρος πως θα βρεθεί η λύση και θα επιστρέψει η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα