Για ΑΥΤΟΥΣ τους λόγους πήρε το double ο Πατέρας!

Το αληθινό της πρόσωπο εμφάνισε και στο πρωτοσέλιδο πλέον η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby του εκδότη Κώστα Γκόντζου...
Κρατήθηκε, πιέστηκε, δυσκολεύτηκε, το έπαιξε ενωτική (με κακό όμως θέατρο) και τελικά παρουσίασε το πραγματικό της πρόσωπο. Η εφημερίδα Derby δεν άλλαξε ποτέ. Είναι εχθρός της ενότητας, πολεμάει ό,τι υγιές πέρασε από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και για όσο συνεχίζει να εκδίδεται, αυτός και
μόνο αυτός θα είναι ο ρόλος της.

Η εφημερίδα διαστρευλώνει την αλήθεια και την πραγματικότητα και με τεχνικές που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς κάνει το άσπρο μαύρο.

Πιέστηκαν πάρα πολύ. Φαινόταν. Ήταν ευδιάκριτο πως δεν κρατιόταν ούτε ο εκδότης Γκόντζος, ούτε τα παπαγαλάκια του, όπως ο Λαμπρούκος "Μπαλαντέρ" Γκαραγκάνης και ο ανώνυμος Off The Record που ζει ανάμεσά μας, να σπείρουν ξανά τη διχόνοια.

Η φιλο-βαρδινογιαννική, αντι-παναθηναϊκή προπαγάνδα από τη στιγμή που εμφανίστηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία ήταν προνόμιο των εσωτερικών σελίδων και του οπισθόφυλλου. Περιμέναμε όμως από ώρα σε ώρα να γίνει η έκρηξη. Γιατί προπαγάνδα σε εφημερίδα 500 φύλλων σε Αθήνα - Πειραιά και 2000 πανελλαδικώς, χωρίς πρωτοσέλιδο δεν υφίσταται.

«Ο... μεγαλομέτοχος, όπως είπε ο Νικόλας Πατέρας, έκανε τις επιλογές και κανόνιζε τους μισθούς, αλλά το νταμπλ το πήρε ο... μικρομέτοχος. Διαβάστε Off Τhe Record σελ. 19», γράφει με ειρωνικό ύφος στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.

Προσέξτε τις τελευταίες λέξεις. Υπάρχει λόγος που τις αναφέρουμε. Ποιος λόγος; Η στήλη Off The Record δεν γράφει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α σχετικό με ό,τι «διαφημίζει» το πρωτοσέλιδο! Γιατί; Μα γιατί δεν υπάρχει κάτι να γράψει. Γιατί ξέρει πως αν πάει να αναλύσει περισσότερο αυτή τη μέγιστη κοτσάνα θα γίνει ρεζίλι! Έτσι προτιμάει να πετάει 10 λέξεις στην πρώτη σελίδα, και όποιο θύμα τσιμπίσει διαβάζοντάς τη σε κάποιο περίπτερο ή στο ψαράδικο της γειτονιάς... καλοδεχούμενο.

Ο Νικολάς Πατέρας, για να λέμε τα πράγματα με όνομά τους, πήρε το νταμπλ του 2010 για τους εξής απλούς λόγους:

1) Έβαλε από την τσέπη του 12 ζεστά εκατομμύρια, όταν το 54% σε όλα τα χρόνια από την πολυμετοχικότητα και έπειτα έβαλε το εξωφρενικό ποσό των... 5 εκατομμυρίων ευρώ.

2) Επί της προεδρίας του ήρθαν παιχταράδες παγκόσμιας κλάσης, δηλαδή... κλάσης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Σισέ, Τζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Κατσουράνης.

3) Βρέθηκε επιτέλους ένας πρόεδρος που δέθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το όνομά του έγινε μέχρι και σύνθημα. Οι επιλογές των... ψυχρών Μήτσου, Φιλιππίδη αποδείχτηκαν εξαιρετικά λίγες για το μέγεθος του συλλόγου. Το ίδιο και οι μετέπειτα εκλεκτοί του Τζίγγερ, Κωνσταντόπουλος και Γόντικας.

4) Τέλος, και σημαντικότερο, ο Νικόλας Πατέρας έκανε ό,τι δεν τόλμησε ποτέ ο Τζίγγερ πριν εμφανιστεί αυτή η... κακή πολυμετοχικότητα. Πολέμησε το παρασκήνιο. Την Παράγκα. Εξασφάλισε το 50-50 και διέλυσε τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη, του Γκαγκάτση και του Ψυχομάνη. Θυμίζουμε για να αντιληφθούμε τη διαφορά νοοτροπί
Keywords
Τυχαία Θέματα