Γενέθλια στον Βοτανικό...

«Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τόνισε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2007 και ότι το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο στα μέσα του 2008» (εφημερίδα SportDay 30 Ιουνίου 2006).
Το απόκομμα της εφημερίδας SportDay, το καλοκαίρι του 2006, μιλάει από μόνο του. Σκοπός του Παναθηναϊκού
επί «μονομετοχικότητας» ήταν να γιορτάσει η ομάδα τα εκατοστά γενέθλιά της στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο στον Βοτανικό...

Τελικά το γήπεδο ποτέ δεν χτίστηκε και όχι μόνο αυτό, αλλά μετέπειτα αποτέλεσε την αιτία τόσο της διάλυσης της πολυμετοχικότητας (διαβάστε εδώ περισσότερα), όσο και τον σημαντικότερο λόγο που σήμερα κανείς δεν πλησιάζει την ΠΑΕ για να βοηθήσει (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Όσον αφορά τα εκατοστά γενέθλια του Παναθηναϊκού, αυτά «γιορτάστηκαν» στη Λεωφόρο,
με χαμένο πρωτάθλημα, με... περίεργες ήττες, με τους οργανωμένους μακρία από τις κερκίδες και στη θέση τους... κάποιους «γνήσιους», με την Ticket Club να ρουφάει το αίμα του Ερασιτέχνη, με τεσσάρα από τον Ολυμπιακό, με τον Πεσέιρο να κάνει καψόνια στον αγαπημένο «μικρό» της κερκίδας Νίνη, με τα καθίσματα να είναι άδεια μέχρι και σε ντέρμπι, με τις εκδηλώσεις για την επέτειο του Συλλόγου όχι αντάξιες του ονόματος του Παναθηναϊκού, με τον αθλητικό Τύπο να κάνει το άσπρο - μάυρο και τελικά να «κρύβει» την πορεία των αγανακτισμένων φιλάθλων στο Πεδίο του Άρεως...

Πράσινος Ασθενής
Keywords
Τυχαία Θέματα