Ερυθρόλευκες και με τη… βούλα Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ

Οι εκπρόσωποι του Λεβαδειακού, του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ θα πλαισιώσουν τον αντιπρόεδρο του ΟΣΦΠ Γιάννη Μώραλη στο ΔΣ της ΕΠΟ
Κανονικά θα έπρεπε να εξαλειφθεί το... ουδέτερο μπλε απ' το σήμα της Σούπερ Λίγκας και να γίνει ερυθρόλευκο!Ο καταρτισμός του προγράμματος της Σούπερ Λίγκας ήταν ακόμη ένα δείγμα του πόσο μεροληπτικά υπέρ του μόνιμα ευνοημένου του συστήματος
Ολυμπιακού λειτουργεί ο συνεταιρισμός των… υποτακτικών (διαβάστε εδώ περισσότερα)!

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ ορίστηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ενώ δυο ημέρες νωρίτερα το Τριφύλλι θα επιστρέφει απ’ το Λονδίνο και τον αγώνα με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΟΣΦΠ θα ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή του… τουρνέ εντός έδρας την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου με τον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Αρσεναλ.

Ενα το κρατούμενο, το πρόγραμμα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την ψηφοφορία για την εκπροσώπηση της Σούπερ Λίγκας στο ΔΣ της ΕΠΟ. Ως γνωστό ο πρόεδρος του συνεταιρισμού των ΠΑΕ είναι ντεφάκτο ο ένας εκπρόσωπος, ενώ οι υπόλοιποι εκλέγονται. Ετσι το θέμα ήταν ποιοι θα πλαισιώσουν τον αντιπρόεδρο του ΟΣΦΠ Γιάννη Μώραλη στο ΔΣ της ομοσπονδίας, όπου την προεδρία διεκδικεί ο πρόεδρος την εποχή της Παράγκας Βασίλης Γκαγκάτσης και ο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού Γιάννης Σαρρής!

Στη διαδικασία της Παρασκευής λοιπόν, εκλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τη Σούπερ Λίγκα ο Ζήσης Βρύζας του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτό ήταν το «αντάλλαγμα» για να μη διεκδικήσει την αντιπροεδρία της Σούπερ Λίγκας από τον άλλοτε διαιτητή που διέπρεψε τα χρόνια της Παράγκας και νυν αντιπρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο), ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης!
Keywords
Τυχαία Θέματα