Σαρ: Μου αρέσει να κερδίζω

10:13 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από αργά χθες βράδυ ο Μοχάμεντ Σαρ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΟΦΗ με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό αρχικά να παραδέχεται πως δεν ξέρει πολλά για την νέα του ομάδα και στην συνέχεια να υπογραμμίζει πως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να τα διασκεδάσει ενώ σημείωσε πως του αρέσει να κερδίζει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μοχάμεντ Σαρ

κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
- Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα που οι άνθρωποι της με πίστεψαν και είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".
- Για το ποιοι είναι οι στόχοι του με τον ΟΦΗ: "Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσω και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να κερδίζω. Δεν ξέρω την ομάδα γιατί δεν τους έχω δει ακόμα. Έχω μιλήσει μόνο με τον πρόεδρο. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα κάνουμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα".
- Για το τι γνωρίζει για τον ΟΦΗ: "Γνωρίζω για την πόλη αλλά δεν ξέρω και πολλά για την ομάδα γιατί δεν έχω παίξει ποτέ ως αντίπαλος της".
- Για το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αυτές τις δυο εβδομάδες και όταν υπάρξει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος".
- Για το γεγονός ότι τα δυο τελευταία χρόνια δεν είχε πολλές συμμετοχές στις ομάδες που έπαιξε: "Ξέρετε στο ποδόσφαιρο πολλές φορές κάνεις κακές επιλογές και γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε εσένα. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν έχω χάσει όμως καθόλου την όρεξη μου για ποδόσφαιρο και είμαι έτοιμος για να το δείξω μέσα στο γήπεδο".
- Για το γεγονός ότι υπέγραψε για μόνο ένα χρόνο: "Ο πρόεδρος ήθελε να υπογράψουμε για παραπάνω από ένα χρόνο, αλλά νομίζω ότι είναι καλό τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα το συμβόλαιο να είναι για ένα χρόνο. Θέλω να παίξω και τον Ιανουάριο αν είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, γιατί να μην ανανεώσω το συμβόλαιο μου για ένα ή δυο χρόνια ακόμη".
- Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Έχω παίξει σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πολλούς φίλους που παίζουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τους πήρα τηλέφωνο πριν συμφωνήσω με τον ΟΦΗ και μου είπαν αρκετά θετικά για την χώρα σας, και ότι έχει πολύ καλό καιρό όπως στην Αφρική. Για τον ΟΦΗ μου είπαν ότι είναι μια ομάδα που έχει αρκετό κόσμο και αυτό είναι που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής, να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο".
- Για το αν έχει να πει κάτι στον κόσμο του ΟΦΗ: "Δεν έχω να τους πω κάτι ιδιαίτερο. Απλώς θέλω να τους δείξω τι αξίζω. Ο κόσμος αν δει ότι παίζεις καλά τους αρέσεις αν όχι δεν του αρέσεις. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο μου μπορώ να κάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα