Επιτέλους βρέθηκε…

...ο πρώτος «ερυθρόλευκος» που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών! Διαβάστε στο GreenZone για τα Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΑ πράγματα που συμβαίνουν με τις κάρτες του Ολυμπιακού.
Πάμπλο Κοντρέρας ο εκλεκτός! Επιτέλους βρέθηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού που θα εκτίσει ποινή λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών...

Φτάσαμε στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός
δεν είχε μέχρι στιγμής ούτε έναν παίκτη με συμπληρωμένες τέσσερις κίτρινες κάρτες. Συνολικά μάλιστα οι «κόκκινοι» έχουν δεχτεί 21 κίτρινες, τη στιγμή που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν μαζέψουν πάνω από 40 κάρτες η κάθε μία.

Πάμε τώρα στα ωραία με τον Κοντρέρας.

1) Ο παίκτης που του έχουν χαριστεί οι διαιτητές όχι μόνο μία και δύο φορές (σε αρκετές περιπτώσεις θα έπρεπε να δει μέχρι και την κόκκινη) και που πρέπει να… ματώσει ο αντίπαλος για να δεχτεί κάρτα, είχε αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το 2010-11 είχε δεχτεί σε 22 αγώνες 7 κίτρινες.Το 2009-10 είχε δεχτεί σε 19 αγώνες 10 κίτρινες.
Προφανώς το κλίμα του λιμανιού του Πειραιά τον… κάλμαρε και ο παίκτης έμαθε να παίζει ψύχραιμα και με μυαλό, αποβάλοντας κάθε στοιχείο δυναμισμού που τον χαρακτήριζε.

2) Μαντέψτε με ποιον αντίπαλο θα εκτίσει την ποινή του ο Κοντρέρας… Με τον Άρη!

Θα πει κανείς και πού το περίεργο; Στο ίδιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του και ο Αγκάνθο, ο μοναδικό παίκτης του Άρη με έφεση στο σκοράρισμα και ο μοναδικός που ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς. Συνεπώς η παρουσία του Κοντρέρας δεν είναι απαραίτητη στο ματς…

3) Θυμίζουμε πως ο Κοντρέρας κουβαλούσε μία κόκκινη κάρτα από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της πρωην ομάδας του Κόλο Κόλο, πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό. Αυτή η κόκκινη ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ με μαγικό τρόπο και ο παίκτης δεν εξέτισε την ποινή του ούτε στα φιλικά του καλοκαιριού, ούτε στο πρώτο επίσημο ματς των Πειραιωτών στη Βέροια (διαβάστε εδώ πώς μαρτύρησαν από μόνοι τους το σκάνδαλο).

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός φέτος εκτός από τις λιγότερες -με συντριπτική διαφορά- κίτρινες κάρτες, είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί κόκκινη, έχει κάνει τα λιγότερα φάουλ, ενώ φυσικά και δεν έχει δοθεί εναντίον της κανένα πέναλτι.

Σκορπιός
Keywords
Τυχαία Θέματα