Αποφασισμένος ο Φώτσης για επιστροφή

Ο Αντώνης Φώτσης απείχε από την προπόνηση της ομάδας του, ζητώντας από τη διοίκηση της Αρμάνι να τον αφήσει ελεύθερο, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό...

Οι επόμενες ώρες θα είναι αυτές που θα κρίνουν το μέλλον του Αντώνη Φώτση και τις πιθανότητες επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», ο έλληνας πάουερ φόργουορντ είναι ενοχλημένος με τη στάση της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, η οποία από τη μία ψάχνει αντικαταστάτη του και από την άλλη δε σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει εύκολα.

Βάσει όσων προκύπτουν από
την Ιταλία, ο Φώτσης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας της Αρμάνι χθες, ενώ αργά το βράδυ βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας για να πιέσει ακόμα περισσότερο ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του, ζητώντας μόνο τα δεδουλευμένα του.

Ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε συζητήσεις με την ιταλική ομάδα και διατηρεί στάση αναμονής, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον παίχτη και περιμένει την ελευθέρας του για να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή.

Οι πιθανότητες επιστροφής του Αντώνη Φώτση είναι ιδιαίτερα ισχυρές, καθώς πέραν της έκδηλης επιθυμίας του Παναθηναϊκού να τον ντύσει ξανά στα πράσινα, και ο ίδιος ο παίχτης θέλει να επαναπατριστεί, επιστρέφοντας στο Τριφύλλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα