Επεισόδια μικρής έκτασης στη Νέα Σμύρνη

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο: οπαδοί μίας ομάδας υπόσχονται επεισόδια και δεν βρίσκεται κανείς για να τα αποτρέψει!
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως κανείς δεν φρόντισε να αποτρέψει τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (ευτυχώς μικρής έκτασης), τα οποία είχαν... υποσχεθεί με ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του Πανιωνίου.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οπαδοί του Πανιωνίου εκτόξευσαν καπνογόνα
και διάφορα αντικείμενα προς φίλους του Τριφυλλιού που κατευθύνονταν προς το γήπεδο. Έπειτα από επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Λογικά πρόκειται για τους ίδιους… «άγνωστους» που μπούκαραν στο γήπεδο και το γέμισαν με πρόκες, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.

Ξαναγράφουμε πως ελπίζουμε στο τέλος να μην βγει ζημιωμένος από αυτή την κατάσταση ο Παναθηναϊκός, με κατευθυνόμενα και σκηνοθετημένα επεισόδια. Προκαλεί πάντως τεράστια εντύπωση η αδυναμία που επιδεικνύουν όλες οι πλευρές να προστατεύσουν το άθλημα, αλλά και τις ομάδες, σε ένα ματς που η ατμόσφαιρα μύριζε από χιλιόμετρα μπαρούτι.

Σημειώνουμε πως στο γήπεδο έκανε την εμφάνισή του, για πρώτη φορά σε αγώνα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας, συνοδευόμενος από το Δημήτρη Σαραβάκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα