Να σώσει τη χρονιά

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης, με στόχο την έκτη θέση που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο…
Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα εναντίον της Σκόντα Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη (20:00, Novasports1), εάν δεν αναβληθεί ο αγώνας
μετά τα καρφιά και τις μπογιές που πετάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν αδειοδοτηθεί.

Για το Τριφύλλι είναι η του τελευταία ευκαιρία να σωθεί μια καταστροφική χρονιά, βγαίνοντας έστω και την ύστατη στιγμή στην Ευρώπη.

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό θα αγωνιστεί κανονικά, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια στην Κύπρο. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Λουτσιάνο Φιγερόα, ο οποίος μεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ήταν για προληπτικούς λόγους.

Ο Γιάννης Βονόρτας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βίκτορ Βιτόλο και Παναγιώτη Σπυρόπουλο, όπως και στους τραυματίες Χοσέ Τοτσέ και Χάρη Μαυρία. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ταμπάκης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Φουρλάνος, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Η αποστολή των «πράσινων» αποτελείται από τους Καρνέζη, Καπίνο, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο, Πίντο, Μαρίνο, Σο, Ζέκα, Λαγό, Καζιγιάμα, Μπαρμπαρούση, Ντίνα, Εσπάρθα, Φορναρόλι, Σισοκό, Φιγκερόα, Χουχούμη και Αποστολόπουλο.

Από την άλλη, στην αποστολή της Σκόντα Ξάνθης θα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ονουάτσι, Μάνταλος και Πρίττας.
Keywords
Τυχαία Θέματα