Εγκληματική κατεδάφιση της Λεωφόρου πρoωθεί το ΥΠΕΚΑ

Άμεσος κίνδυνος για το ναό όλων των Παναθηναϊκών από το αντισυνταγματικό Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο έχει σταλεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τελική γνωμοδότηση. Η κατεδάφιση δε συνδέεται με τον Βοτανικό!

Προ αδιεξόδου κινδυνεύει να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στο θέμα της διπλής ανάπλασης όσον αφορά τη Λεωφόρο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport ολοκληρώθηκε το κείμενο του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που θα αποσταλεί από το ΥΠΕΚΑ
στο ΣτΕ για την τελική έγκριση.

Σε αυτό προβλέπεται να εκδοθεί άδεια κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου, χωρίς να αυτό να συνδέεται παράλληλα με την άδεια οικοδόμησης ή την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Βοτανικού.

Το κείμενο στάλθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πλέον έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να το επιστρέψουν υποβάλλοντας τις τυχόν παρατηρήσεις και ενστάσεις τους.

Η ανακοίνωση και οι πρόσφατες αντιδράσεις του κου Μακρόπουλου ήταν, προφανώς, απολύτως δικαιολογημένες, όταν έβγαλε στη σέντρα τον Δήμο Αθηναίων με τον νυν Δήμαρχο, Γ. Καμίνη (μέλος του Σωματείου του Αλαφούζου!) και το ΥΠΕΚΑ, με τα βέλη να στρέφονται στους κ.κ. Μπιρμπίλη και Σηφουνάκη. Αναμφίβολα, από τον Ερασιτέχνη θα υπάρξει σκληρή απάντηση και ένσταση, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει στο έγκλημα που εξυφαίνεται. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν και κατά πόσο το ΥΠΕΚΑ θα λάβει υπ' όψιν την αντίδρασή του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και θα απλώσει ασπίδα προστασίας τόσο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που αυτή τη στιγμή δείχνει να παλεύει μόνος του με τα θηρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα