«Χοντρές» επιφυλάξεις για τον Ξενιάδη

09:17 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με κεντρικό τίτλο «Τα λεφτά ή δρόμο!» η εφημερίδα καλεί τον Βασίλη Ξενιάδη είτε να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις του, είτε να σταματήσει το παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ. Επίσης, αναφέρεται ότι αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη η ΠΑΕ πρέπει να… τελειώσει σήμερα το θέμα, ενώ ο Δημητρέλος δηλώνει «Περιμένουμε τα λεφτά από Ξενιάδη» και ο Γιδόπουλος (από τις δηλώσεις του στο aek365) ότι «Αν δείξει

τα λεφτά το σκέφτομαι» αναφορικά με την προεδρία της ΑΕΚ όπως του προτάθηκε από τον Ξενιάδη. Στο πρωτοσέλιγο γίνεται λόγος για την συνάντηση Πιλάβιου – Δημητρέλου πριν την έκδοση της απόφασης για την έφεση της μη αδειοδότησης της ΑΕΚ, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τσιάρτα που λέει «Ο Μελισσανίδης θα μπει αν πληρωθούν τα χρέη».
Για το θέμα του προπονητή, υπάρχει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα κάνει επαφή με ξένο προπονητή, την ώρα που ο Κωστένογλου ακόμη περιμένει συνάντηση. Επίσης, για το ταξίδι των Παλαιμάχων στις Βρυξέλλες γίνεται αναφορά στην νίκη με 6-3 κόντρα στην Ελλάδα Βρυξελλών και την παρουσία τους στο Ευρωκοινοβούλιο. Ρεπορτάζ υπάρχει και από τα ερασιτεχνικά τμήματα και την ανανέωση της συνεργασίας του γυναικείου τμήματος βόλεϊ με την Γκούζου, καθώς και την απόκτηση του Τσακνή από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο βασικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι «20 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ υπόσχεται εταιρία που εμφανίζει ο Ξενιάδης», ενώ γίνεται λόγος και για «χοντρές επιφυλάξεις» από μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ. Επίσης, υπάρχει συνέντευξη του Γιάννη Βούρου με τίτλο «Γίνονται σοβαρές κινήσεις για την ΑΕΚ», καθώς και δηλώσεις από την παρουσία του Κωνσταντόπουλου σε ΙΕΚ Δημοσιογραφίας με τον πορτιέρο της Ένωσης να τονίζει «Τεράστια ομάδα η ΑΕΚ σίγουρα θα βρει τον δρόμο της, άξιζα να είμαι στην αποστολή της εθνικής και πιστεύω πως αδικήθηκα, θα βγαίναμε πρώτοι στα πλέι οφ αν μετρούσε το γκολ του Λυμπερόπουλου». Αναφορά γίνεται και για τις δηλώσεις του Τσιάρτα για τον Μελισαννίδη, ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ στο μπάσκετ κ.Παπαδόπουλος δηλώνει «Αν είχα έρθει νωρίτερα, δεν θα άφηνα μόνο τον Γεωργατζόγλου» και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στο χάντμπολ τονίζει «Να σταθώ επάξια στην ΑΕΚ».

SPORTDAY

O τίτλος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέρει «Κρέμεται πάνω του…» και αναφέρεται στον Ξενιάδη, για τον οποίο γράφεται «επέστρεψε και υπόσχεται 5 εκατ. ευρώ, ενώ η ΠΑΕ πάει… γυμνή στην ΕΠΟ. Εξαγγελίες από Ξενιάδη για προπονηταρά και Σκόκο!
Μέσα στο ρεπορτάζ αναφέρεται μεταξύ άλλων «Την αδειοδότησή της διεκδικεί η ΑΕΚ το μεσημέρι ενώπιον της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και –έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα- μοναδική της ελπίδα είναι ο Βασίλης Ξενιάδης. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα βρεθεί στην ΕΠΟ δίχως ούτε ένα έγγραφο στα χέρια του ζητώντας πίστωση χρόνου, τη στιγμή που ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ξενιάδη στο Χονγκ Κονγκ μιλώντας στη «SportDay», χαρακτηρίζει τον προεδρο της ΑΕΚ «καλό κύριο» ξεκαθαρίζοντας πως αυτός έκανε την επαφή…
Ο Γουΐλιαμ Γου ήταν εκείνος που τηλεφών
Keywords
Τυχαία Θέματα