Μια γιορτή, μα τι γιορτή!

Η επιτυχία της γιορτής του Παναθηναϊκού Κινήματος ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!
Όπως είχε προαναγγείλει το Παναθηναϊκό Κίνημα, η εκδήλωση στο club Dunkel στην οδό Πανόρμου θα ήταν περισσότερο μία γιορτή για να διασκεδάσει ο κόσμος «παναθηναϊκά», να ξεσκάσει, να συζητήσει για ζητήματα που απασχολούν το Τριφύλλι και για να γνωριστούν μεταξύ τους οι παρευρισκόμενοι. Και πράγματι, οι προσδοκίες ξεπεράστηκαν κατά πολύ!

Περισσότεροι
από 400 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο χώρο συγκέντρωσης και χαμογελαστοί, με την μπύρα ή το ποτό στο χέρι, άφησαν στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και πέρασαν ένα πάρα πολύ όμορφο βράδυ.

Μόνο αισιοδοξία σκορπάει η απόλυτη επιτυχία της γιορτής. Το Παναθηναϊκό Κίνημα έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα πως είναι εδώ! Έδωσε το στίγμα του και έκανε ξεκάθαρο πως μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Γιγαντώνεται!

Από τη γιορτή κρατάμε το πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών», το γεγονός πως άπαντες ήταν ευδιάθετοι, τις πάρα πολύ σοβαρές συζητήσεις που έγιναν σε διάφορα πηγαδάκια με επίκεντρο πάντα το γηπεδικό, την επιστροφή σε μία Λεωφόρο – όνειρο, αλλά και τον «εφιάλτη» της Διπλής Ανάπλασης και τους λόγους που πρέπει να απεμπλακεί από το πρότζεκτ ο Παναθηναϊκός.

(Σίγουρα, εκτός των άλλων, δεν πέρασαν απαρατήρητες και οι πολλές... «δροσερές» παρουσίες)

Εκτός από τους ανθρώπους του ΠΑΝ-ΚΙ και απλούς φιλάθλους, παραβρέθηκαν πρόσωπα του Ερασιτέχνη, έφοροι και αθλητές τμημάτων, ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο Μάνος Παπαδόπουλος από την ΚΑΕ, ο Στράτος Σωπήλης από την ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα