Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα βρε αδερφέ!

Όταν η «καυτή πατάτα» ονομάζεται «χρέη» ή «σκάνδαλα» ή «Γιάννης Βαρδινογιάννης», οι... αντικειμενικοί θυμούνται το έρμο το ποδoσφαιράκι...
Εχουν τρομερή πλάκα οι φυλλάδες που είναι της λογικής «ας μιλήσουμε για μπαλίτσα βρε αδερφέ».

Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα, όταν η κουβέντα φτάνει στην παράγκα, στα στημένα πρωταθλήματα, στην… (θεό)τυφλή δικαιοσύνη, στην ερυθρόλευκη ΕΠΟ, στην προκλητική ΚΕΔ και στα απανωτά διαιτητικά σκάνδαλα.Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα όταν «πονάνε τα
ματάκια τους» απ’ το μέτριο θέαμα.Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα και τη διεκδίκηση (ποια;) του τίτλου.Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα και γιατί έχει μείνει ο Παναθηναϊκός 19 βαθμούς πίσω απ’ την κορυφή.Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα και γιατί ο Φερέιρα που πέρυσι έκανε «θαύματα», εφέτος έγινε «μάγειρας».Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα και το «θαύμα» του Ρότσα.Ας μιλήσουμε για μπαλίτσα και την «τριάρα» στη Βέροια και το τέλος του θαύματος του Ρότσα.
Αλλά προς Θεού! Μη μιλήσει κανείς για τον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη που πέρυσι πάρκαρε τις μετοχές του αρνούμενος να μετάσχει στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου τη στιγμή που δεν υπήρχε ρευστό στην ομάδα.

Αλλά προς Θεού! Μη μιλήσει κανείς για τον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και για τη διοίκηση που ορίστηκε απ’ τον ίδιο που άφησε απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν σιγά – σιγά οι ίδιοι οι παίκτες. Από πέρυσι! Όσο ο ίδιος ήταν μεγαλομέτοχος, δηλαδή... Ποιος; Αυτός που το περιβάλλον του έχει κάνει σημαία του τις λέξεις... νοικοκυρεμένο μαγαζί!

Αλλά προς Θεού! Μη μιλήσει κανείς για τον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, που επί έξι μήνες συνδιαλεγόταν με τον Τσάκα και τους «πρίγκιπες» - αρρωστάκια, τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, τη Νούρα, τον Ροναλντίνιο, τον Σικαμπάλα και τα υπόλοιπα παραμύθια της Χαλιμάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα