Αποθέωση Ζέλικο στη Θεσσαλονίκη

Η σχέση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι σχέση λατρείας κι αιώνιου σεβασμού κι έπειτα από το έγκλημα του καλοκαιριού περίπου 15 φίλοι της ομάδος «εισέβαλαν» σε σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη και τον αποθέωσαν!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εκ των ομιλητών της δεύτερης ημέρας του σεμιναρίου «Φαίδων Ματθαίου» και περισσότεροι από 400 προπονητές κι όχι μόνο δημιούργησαν
το αδιαχώρητο στο κλειστό της Χ.Α.Ν.Θ., για να τον ακούσουν να μιλά για το «full court press». Άπαντες περίμεναν με ανυπομονησία την ομιλία του τεράστιου αυτού τεχνικού, που στο τέλος καταχειροκροτήθηκε απ' το ακροατήριο. Αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό χειροκρότημα που πήρε.

Περίπου 15 φίλοι του Παναθηναϊκού με πανό «εισέβαλαν» στο χώρο του σεμιναρίου κι αποθέωσαν τον προπονητή της καρδιάς όλων των Παναθηναϊκών. Και μπορεί να διεκόπη άκομψα η συνεργασία με την ομάδα, όμως για τον κόσμο ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών είναι κομμάτι της ζωής του, παραμένει ένας από αυτούς.

Είχε προηγηθεί ομιλία του Δημήτρη Ιτούδη πάνω στην «ατομική προπόνηση περιφερειακών παικτών», ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τον Αντρέα Τρινκιέρι, που τοποθετήθηκε πάνω στην «επιθετική τακτική με τη μπάλα στο low-post». Ο Ιταλός προπονητής της Καντού χαιρέτησε με υπόκλιση τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπροστά στους 400 περίπου παρόντες προπονητές!
/div>
Keywords
Τυχαία Θέματα