Makropoulos: "Oute na to skeftesai"

Ο Ρούλης Αγραπιδάκης δήλωσε πως σκέφτεται να αποχωρήσει απ΄τον Παναθηναϊκό γιατί δεν αντέχει να ξαναζήσει τα ίδια. «Ούτε να το σκέφτεσαι», η απάντηση του Μακρόπουλου.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βιώνει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο κος Μακρόπουλος έχει μείνει να παλεύει μόνος του με τα θηρία. Ουδείς γνωρίζει πόσα είναι τα χρέη και οικονομικός έλεγχος δε γίνεται, παρότι έχουν δοθεί υποσχέσεις γι΄αυτό.

Παρόμοια προβήματα αντιμετωπίζει
και το τμήμα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού, που το μέλλον του δεν προδιαγράφεται ευοίωνο.

Ο Ρούλης Αγραπιδάκης, βλέποντας πως τα πράγματα δε βαίνουν όπως κάθε Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Συγκεκριμένα, ο τιμ μάνατζέρ του Τριφυλλιού, μίλησε στην ιστοσελίδα «volleynews» για τα όσα γίνονται στο τμήμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαι με το ένα πόδι έξω από τον Παναθηναϊκό. Αν δεν ήταν οι ακαδημίες, θα είχα φύγει γιατί δεν θα είχα και αντικείμενο να ασχοληθώ. Δεν αντέχω να ξαναπεράσω αυτά που περάσαμε τη φετινή σεζόν. Σώθηκε η ομάδα και πανηγυρίζαμε σαν να πήραμε το διηπειρωτικό κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βοήθεια. Ηδη έχουμε αργήσει. Δεν αντέχω να ζω με την ιδέα ότι το τμήμα μπορεί να διαλυθεί».

Η αντίδραση του Αχιλλέα Μακρόπουλου ήταν άμεση. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα όσα δήλωσε ο Αγραπιδάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τον κάλεσε στο γραφείο του και μεταξύ άλλων του τόνισε:

«Ούτε να το σκέφτεσαι να φύγεις. Είσαι κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού εσύ και θα μείνεις».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα προπονητή και από κει και πέρα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε το τμήμα να μην ξαναβιώσει τις τραγικές καταστάσεις που ζήσαμε όλοι πέρσι με τον κίνδυνο υποβιβασμού στην Α2.
Keywords
Τυχαία Θέματα