Αποθέωση στο Κάραβελ

Τριακόσιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν στο Κάραβελ, προκειμένου να αποθεώσουν την αποστολή και να ζητήσουν τη «σκούπα» εις βάρος του Ολυμπιακού.
Όπως πριν από τo πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος, αλλά και τη λήξη του, έτσι και σήμερα, λίγες ώρες πριν τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, 300 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού
ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 13 και βρέθηκαν στην είσοδο του Κάραβελ, περιμένοντας την αναχώρηση της αποστολής για το φαληρικό στάδιο (21:00, ΣΚΑΪ).

Με το που έκαναν την εμφάνισή τους παίχτες και προπονητικό τιμ, ξεκίνησε η αποθέωση και τα τα συνθήματα είχαν κοινό μήνυμα, τη «σκούπα» και το «πρωτάθλημα μες στο Παλέ».

Ξεχώρισε η αδυναμία του κόσμου σε Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε, καθώς και στον μεγάλο αρχηγό του Τριφυλλιού, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο τελευταίος, μάλιστα, μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή, βγήκαν τελευταίοι, φορώντας για το γούρι τα ίδια μπλουζάκια που είχαν και πριν από το πρώτο ματς στο ΣΕΦ της περασμένης Παρασκευής, που έφεραν το πρώτο μπρέικ.
Keywords
Τυχαία Θέματα