Απολαυστικός Παναθηναϊκός!

Ένας Παναθηναϊκός αναγεννημένος, εμφανώς με καλύτερη ψυχολογία έπαιξε χορταστικό ποδόσφαιρο και νίκησε δίκαια με 2-0 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Άλλος Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ από αυτόν που είχαμε συνηθίσει
τη φετινή χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έπαιξαν με πάθος, διάθεση και πάνω απ' όλα αποτελεσματικότητα και κέρδισαν με 2-0 τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το πρώτο γκολ της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα πέτυχε στο 51' ο Ζέκα έπειτα από εκπληκτική συνεργασία που είχε με τον Χοσέ Τοτσέ. Ο Ισπανός φορ που έβγαλε πραγματικά έξοχη ασίστ, φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο διαιτητής Τριτσώνης, ωστόσο, έδειξε την άσπρη βούλα στο 82', σε μαρκάρισμα του Γιάννου στον Κουίνσι. Το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ήταν από τους διακριθέντες, όμως όταν το παιχνίδι είχε ανοίξει μετά το 1-0 θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο εύκολα τη νίκη αν αντί για ατομικές ενέργειες προτιμούσε την πάσα.

Γενικά, τα άκρα του Παναθηναϊκού ήταν η μεγάλη του δύναμη εκμεταλλευόμενος την ποιότητα και την ταχύτητα των Μαυρία και Κουίνσι, οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς θέσεις, αλλά και του Σισοκό που αρκετές φορές άφησε το κέντρο και βρέθηκε στα φτερά της επίθεσης.

Τι πίνει ο Χακόμπο;

Όσον αφορά τον Χακόμπο, ό,τι και να γράψουμε είναι λίγο. Ο τερματοφύλακας τως Θεσσαλονικών έκανε χειρονομίες και αποβλήθηκε, όμως η όλη του αντίδραση ήταν λες και βρισκόταν υπό την επήρεια... ναρκωτικών!

Μέχρι εκείνο το σημείο, πάντως, ο Χακόμπο ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και η αιτία που το σκορ έμεινε μόνο στο 2-0, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Τοτσέ από τα 2 μέτρα στο πρώτο ημίχρονο και τετ α τετ του Κουίνσι στο β' μέρος.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα