Απίστευτη σύμπτωση: Η δίωξη έγινε μετά την… «εντολή» Γαβαθιώτη

Μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί: Δημοσιογράφοι επιπέδου… Μανώλη Γαβαθιώτη δίνουν εντολές και εισαγγελείς πράττουν!
Πειθαρχική δίωξη κατά του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου απαίτησε από τις αρχές ο Μανώλης Γαβαθιώτης το βράδυ της Δευτέρας (27/8) και πριν καν συμπληρωθεί ένα εικοσιτετράωρο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας καλεί σε απολογία Παναθηναϊκό και Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ξεκινάει το άρθρο του με
μία επιπέδου «Πρωταθλητή» ανάλυση για τα… πονηρά σχέδια του Γιάννη Αλαφούζου, υπογραμμίζει πως στο «άρρωστο» μυαλό του ο Mr.ΣΚΑΪ ψάχνει άλλοθι επειδή θα καταρρεύσει ο Παναθηναϊκός μπροστά στον ανώτερο Ολυμπιακό (ναι, αυτόν που είδαμε στην Βέροια…) και καταλήγει στην ουσία. Ο Μανώλης Γαβαθιώτης καλεί την αθλητική δικαιοσύνη να διώξει τους «πράσινους» και αυτή του κάνει το χατίρι μέσα σε λίγες ώρες!

Απίστευτο κι όμως… Ολυμπιακό!

Σύμπτωση, μπορεί να πει κανείς. Να σημειώσουμε, όμως, πως το άρθρο δημοσιεύθηκε στο site parapolitika.gr, το οποίο φέρεται πως εκφράζει τις θέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
«Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Αλαφούζος πιστεύει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο της αθλητικής Δικαιοσύνης και έχει κάθε δίκιο να το πιστεύει αυτό, από τη στιγμή πού ΑΚΟΜΑ δεν έχει ΚΛΗΘΕΙ να απολογηθεί για τα όσα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ για το ποδόσφαιρο έχει «εκστομίσει» με την μέθοδο των «τουίτς», με τα οποία ασχολείται άφθονο χρόνο καθημερινά».
Με κεφαλαία γράμματα η λέξη «ακόμα» και συμπτωματικά την επομένη «έσκασε» η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα! Ούτε παραγγελία να είχε γίνει.

Απολαύστε το ήθος του Μανώλη Γαβαθιώτη, αλλά και τις συμπτώσεις από τις ποδοσφαιρικές αρχές του τόπου που εισάκουσαν στα θέλω του δημοσιογράφου:

«Αυτή τη στιγμή, και με βάση τα όσα λέει, γράφει, κάνει και διαπράττει, ο κ. Αλαφούζος δεν είναι απλά ένας κακόπιστος και μοχθηρός αντίπαλος του Ολυμπιακού. Αυτή είναι μία εξευγενισμένη, ωραιοποιημένη εικόνα, πού δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Ο κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, είναι ΕΧΘΡΟΣ του ελληνικού ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, εχθρός του αθλήματος, του οποίου την αξιοπιστία κακοποιεί επί καθημερινής βάσεως. Κάποιος λοιπόν, θα πρέπει να του βάλει φρένο. Και αυτός ο κάποιος, δεν μπορεί παρά να είναι τα θεσμικά όργανα. Ο τρόπος είναι απλός και είναι ο ΝΟΜΙΜΟΣ. Να καταδικαστεί και αυτός και η ομάδα του ( διότι υπάρχει η απαιτούμενη σύνδεση ώστε να στοιχειοθετείται η αντικειμενική ευθύνη ) με ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ποινή. Τέτοια, ώστε να μην ξανατολμήσει να αφοδεύσει πάνω στο σώμα του πρωταθλήματος

Και εν πάση περιπτώσει, να έχει, βρε αδελφέ και ένα αληθοφανή λόγο, να ομιλεί περί … “αδικίας”».
Το έχουμε γράψει ξανά και θα το θυμίζουμε σε κάθε ευκαιρία. Στην Ελλάδα δεν κινδυνεύεις όταν στήνεις παιχνίδια και όταν ρίχνεις το άθλημα στο βούρκο. Δεν κινδυνεύεις ούτε όταν κλείνεις τα μάτια επιδεικτικά μπροστά σε όλα όσα διώχνουν τον κόσμο από τις κερκίδες. Η μόνη περίπτωση στην οποία κινδυνεύεις είναι όταν δημοσιοποιείς αλήθειες, γεγονότα που έχουν συμβε
Keywords
Τυχαία Θέματα