Αντίστροφη μέτρηση για Γκουίν

Σε αναμονή βρίσκονται στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν, την ώρα που ο Λάσμε εξακολουθεί να απέχει από τις προπονήσεις...
Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για το αυριανό (18/5) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τα προβλήματα να μην απουσιάζουν.

Ο Στεφάν Λάσμε δεν προπονήθηκε χθες, καθώς ταλαιπωρείται από μια ελαφριά μορφή μυκητίασης στο πόδι του, αδυνατώντας να ακολουθήσει το πρόγραμμα
της ομάδας. Σήμερα θα επανεξεταστεί η κατάστασή του από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, για να αποφασιστεί εάν ο γκαμπονέζος σέντερ θα ακολουθήσει την αποστολή στη συμπρωτεύουσα.

Παράλληλα, ο Μάρκους Μπανκς, που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αποχώρησε από την προπόνηση των «πράσινων», λόγω του ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

Ο παίχτης που αναμένεται να πάρει τη θέση του αμερικανού γκαρντ στο ρόστερ του Τριφυλλιού είναι ο Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν πρόκειται να τακτοποιηθούν εντός της ημέρας και ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε την Πέμπτη με την φανέλα της Φέρο Ζαμπορίζιε για το ουκρανικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 17 πόντους, με πολύ καλά ποσοστά. Εάν η ομάδα του τον αποδεσμεύσει, η διοίκηση του Τριφυλλιού θα περιμένει τα απαραίτητα έγγραφα για τη μεταγραφή του. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» μπορούν να προχωρήσουν σε απόκτηση παίκτη ως τη Δευτέρα, μια μέρα πριν την έναρξη των πλέι οφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα