«Ανθρώπινα» και εφικτά τα μπόνους του Κατσουράνη

Τον πιο καθοριστικό ρόλο στην παραμονή ή μη του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό θα παίξουν τα μπόνους που του προσφέρουν οι «πράσινοι»...
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έριξε το συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη στα 450.000 ευρώ, ωστόσο το μυστικό κρύβεται στα μπόνους που προσφέρει στον παίχτη.


Ενώ αρχικά θεωρούνταν αρκετά αμφίβολο το να συνεχίσει στο Τριφύλλι ο διεθνής μέσος, φαίνεται πως τα δεδομένα ανατρέπονται μετά την τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο λόγος που ο «Κατσούρ» είναι θετικός στο να παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό είναι τα μπόνους, ο στόχος των οποίων είναι «ανθρώπινος», χωρίς παράλογες απαιτήσεις. Αυτά αφορούν σε συμμετοχές, νίκες σε ευρωπαϊκά ματς, νίκες ακόμα και σε ματς πρωταθλήματος, κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, προκρίσεις στην Ευρώπη.

Από τις 400.000 ευρώ που είναι το μάξιμουμ των μπόνους, ο Κατσουράνης γνωρίζει πως είναι πολύ εφικτό να λάβει τις 200 – 250.000 ευρώ. Φυσικά, μέχρι να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς αν βρει πιο συμφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό θα την εξετάσει σοβαρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα