Τα «ρέστα» του ο Παναθηναϊκός για Κουίνσι

Τέσσερα αγκάθια καλούνται Κουίνσι Οβούσου και Δημήτρης Γόντικας να ξεπεράσουν, ώστε να παραμείνει «πράσινος» ο Γκανέζος...

Η καθοριστική επαφή ανάμεσα σε Κουίνσι Οβούσου και Δημήτρη Γόντικα θα γίνει σήμερα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Goal”.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του Γκανέζου τα τελευταία 24ωρα και υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές για να δώσουν τα χέρια. Υπάρχουν ωστόσο
τέσσερα εμπόδια που αν δεν ξεπεραστούν δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει το Τριφύλλι ο μεσοεπιθετικός.

1) Οι απολαβές του παίχτη. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 500.000 ευρώ και μία σειρά από μπόνους, ενώ ο παίχτης ζητάει 600.000 ευρώ φιξ και μπόνους 50-70.000 ευρώ αν βγει πρώτος σε ασίστ.

2) Η γερμανική Φορτούνα επιμένει για τον ποδοσφαιριστή και τον πιέζει να μετακομίσει στο Ντίσελντορφ.

3) Ο Κουίνσι θέλει, εφόσον μείνει στον Παναθηναϊκό, να λάβει ένα μέρος από τις οφειλές του άμεσα. Το Τριφύλλι του χρωστάει 252.000 ευρώ. Ωστόσο εάν υπάρξει συμφωνία στα υπόλοιπα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν θα είναι απόλυτος.

4) Ο μεσοεπιθετικός είναι ενοχλημένος με τις προσφορές που φέρεται πως έχουν δεχτεί άλλοι παίχτες των «πρασίνων», οι οποίες θεωρεί πως ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα