Η μεγάλη μέρα για Πέρπε και Μασιούλις

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Περπέρογλου αφού απαντά στην πρόταση του Τριφυλλιού. Αισιοδοξία και για Μασιούλις...

O Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Στράτο Περπέρογλου για πέμπτη χρονιά στο ρόστερ του και σήμερα, Δευτέρα 23/7, αναμένει τη θετική του απάντηση. Η τελευταία βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε η «πράσινη» διοίκηση παρότι απέχει οικονομικά από τις απαιτήσεις του έλληνα διεθνή, δε θεωρείται ικανή να φέρει σε ρήξη τις δύο πλευρές. Στο Τριφύλλι αισιοδοξούν
ότι ο Περπέρογλου θα πει το πολυπόθητο «ναι» και θα παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο έτερος παίχτης που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την κάλυψη της θέσης «3» είναι ο Γιόνας Μασιούλις. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχει ο Λιθουανός συμπληρώνουν απόλυτα αυτά του Περπέρογλου και οι δύο τους μπορούν να αποτελέσουν ένα σούπερ δίδυμο στη θέση αυτή.

Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η μεταγραφή θα είχε κλείσει ήδη εάν δεν υπήρχαν σκιές για το σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι. Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο προολυμπιακό τουρνουά, όμως, διαλύθηκαν οι αμφιβολίες και το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού βρίσκεται σε επιφυλακή, ούτως ώστε να εξετάσει ενδελεχώς τον Μασιούλις και να δώσει το τελικό ok για το κλείσιμο της συμφωνίας.

Ακόμα και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να κλείσουν και οι δύο περιπτώσεις θετικά για τον Παναθηναϊκό και στο «πράσινο» στρατόπεδο να ασχοληθούν με ενίσχυση σε άλλες θέσεις που πονά η ομάδα, στον άσσο και στο «5».
Keywords
Τυχαία Θέματα