Ανακοινώνεται ο Λάσμε

Ο Στεφάν Λάσμε θα είναι ο νέος φόργουορντ του Τριφυλλιού. Εντός της ημέρας η ανακοίνωση.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όπως είχε διαρρεύσει από προχθες, προχώρησε με την περίπτωση του Στεφάν Λάσμε, με τον 30χρονο φόργουορντ να λέει το ναι στην πρόταση του Τριφυλλιού και πλέον το μόνο που απομένει είναι η αποστολή του συμβολαίου από την πλευρά του παίκτη και φυσικά η ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας.

Το
2007 ο Λάσμε επελέγη στο ντραφτ του ΝΒΑ από τους Γκόλντεν Στέιτ, ενώ το 2008 φόρεσε τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ.

Η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη ήταν εξαιρετική με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου (2008-2009), έχοντας 10,6 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 1,5 τάπα σε 26 λεπτά συμμετοχής στο ενεργητικό του.

Η καλή του παρουσία στην Παρτιζάν τον οδήγησε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου ο Λάσμε, ωστόσο, δεν είχε ανάλογους αριθμούς: 6,5 πόντοι, 4,4 ριμπάουντ, 1,4 τάπα και 1 κλέψιμο σε 18,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσον όρο.

Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, αλλά ένα πρόβλημα με την «πράσινη» κάρτα χάλασε τη μεταγραφή, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να κλείσει την περίοδο 2010-11 στο NBDL.

Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ισπανική Ομπραντόιρο, όπου είχε καλή παρουσία καταγράφοντας 10,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και σχεδόν δύο τάπες (1,9) σε 28 λεπτά συμμετοχής κατά μέσον όρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα