«Να δημιουργήσουμε πάλι έναν ισχυρό Παναθηναϊκό»

Για τη συμβολή των μετόχων και των μελών της Συμμαχίας στη σωτηρία του Παναθηναϊκού μίλησε ο Αλαφούζος. Εξήρε τη στάση των ποδοσφαιριστών και των προπονητών που δέχθηκαν καθυστέρηση στις πληρωμές τους, ενώ δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι οι οπαδοί του!...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο, όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
και όλους τους παράγοντες που έχουν βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια για την στήριξη που μας έδωσαν και έκαναν δυνατή τη μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Γιατί αυτό είναι το Σωματείο. Το Σωματείο αντιπροσωπεύει απευθείας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω ότι αν δεν είχαν υπάρξει οι προηγούμενοι μέτοχοι, κι αναφέρομαι σε όλους τους μετόχους κι όχι μόνο στον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, κι αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε τους οπαδούς του και τους ανθρώπους που εργάστηκαν γι' αυτό δεν θα είχαμε ισχυρό Παναθηναϊκό.

Η συνεισφορά όλων αυτών των ανθρώπων που στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια αυτή για να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Παναθηναϊκός βρεθήκαμε σε ένα απόλυτο αδιέξοδο και σκεφτήκαμε και καταλήξαμε ότι η μόνη λύση θα ήταν αυτό το μοντέλο της λαϊκής βάσης.

Δηλαδή ότι ο μόνος τρόπος μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, μία ομάδα που έχει 1.700.000 οπαδούς και η οποία αντιστοιχεί στο 20% του ελληνικού πληθυσμού και πολλοί από αυτούς είναι ισχυροί και επιφανεις Παναθηναϊκοί δεν είναι δυνατό να μην έχουμε τη δυνατότητα, τη δύναμη και τη θέληση να ξανακάνουν τον Παναθηναϊκό μεγάλη ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα συνεισφορά και τα μέλη της Συμμαχίας και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα αυτούς που έχουν προσφέρει 20 ευρώ διότι αυτοί το έχουν κάνει από το υστέρημά τους.

Βέβαια, όλοι έχουμε συνεισφέρει στον Παναθηναϊκό αλλά μερικές φορές τα μεγέθη λένε πολλά πράγματα. Η στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα η στήριξη των οργανωμένων φιλάθλων, με τους οποίους πρέπει να υπάρχει στενή επαφή και διάλογος για να αποφύγουμε προβλήματα του παρελθόντος είναι πάρα πολύ σημαντική. Κι εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να μιλήσουμε με τους οργανωμένους οπαδούς μας. Είναι ο Παναθηναϊκός οι οπαδοί μας.

Συνεπώς και οι οργανωμένοι οπαδοί μας είναι ακόμα πιο πολύ Παναθηναϊκός και πρέπει να δούμε τι θα γίνει ώστε να βοηθήσουμε όλοι ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει πιο ήρεμο και να μην πάθουμε τις ζημιές που πάθαμε πέρυσι. Γιατί όλοι ζήσαμε τις καταστροφές που δημιουργήθηκαν από τις ρήξεις που υπήρχαν. Όχι, όμως, μόνο από ευθύνη δική μας.

Αμέσως, από εδώ και πέρα πρέπει να δούμε και να συζητήσουμε ποια θα είναι η στρατηγική μας, ποιο Παναθηναϊκό θα χτίσουμε, που θα πάει ο Παναθηναϊκός μας για να έχουμε ένα στόχο για τα επόμενα χρόνια. Ξεκινάμε να δουλεύουμε για να χτίσουμε ένα νέο Παναθηναϊκό.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το
Keywords
Τυχαία Θέματα