Αγόρασε σπίτι στην Αθήνα ο Ζέλικο

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέβη σε αγορά κατοικίας στην Αθήνα, στα βόρεια προάστια. Μία κίνηση που μπορεί να σημαίνει ότι σκέφτεται τη μόνιμη παραμονή του στην Ελλάδα...

Όνειρο όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι να δουν να κάθεται ξανά ο Ζέλικο
Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο σπουδαιότερος ευρωπαίος προπονητής όλων των εποχών προέβη σε μία κίνηση, η οποία μπορεί να συνδέεται με την αγάπη που έχει στην Αθήνα, αλλά μπορεί και να σημαίνει ότι έχει στο βάθος του μυαλού του και της καρδιάς του την επιστροφή στην ομάδα που λάτρεψε και από την οποία λατρεύτηκε.

Ο Ζοτς προέβη στην αγορά μόνιμης κατοικίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα και την περιοχή των βορείων προαστίων, όχι στο Ψυχικό όπου διέμενε την περίοδο που ήταν προπονητής του Τριφυλλιού.

Σαφώς, ο σέρβος τεχνικός έχει χτίσει σχέσεις ζωής τα 13-14 χρόνια που πέρασε στην Αθήνα, έχει επίσης με τον Δημήτρη Ιτούδη σχολή μπάσκετ, στην οποία δίνει συχνά το «παρών», ενώ έχει και ισχυρούς δεσμούς φιλίας με πολλούς Έλληνες.

Όλοι ελπίζουν να συνδέεται η αγορά οικίας στην Αθήνα από πλευράς Ομπράντοβιτς με επιστροφή του τεράστιου αυτού προπονητή και ανθρώπου στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το μέλλον θα δείξει...
Keywords
Τυχαία Θέματα