Περαστικά στον Αχιλλέα Μακρόπουλο

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό ισχίο και θα πρέπει να παραμείνει κλινήρης για δυο εβδομάδες. To GreenZone και οι οπαδοί του Τριφυλλιού του εύχονται ταχεία ανάρρωση!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου, ο οποίος την ώρα που βρισκόταν για προσωπικές του υποθέσεις στο Βελεστίνο, υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό ισχίο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ο
θεράπων ιατρός, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διέγνωσε πως δεν είναι αναγκαίο να υποβληθεί σε εγχείρηση και του επεσήμανε πως θα πρέπει να μείνει σπίτι προκειμένου να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο βδομάδες.

Αυτό συνέβη σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Ερασιτέχνη, αλλά και τον Παναθηναϊκό γενικότερα, όπου ο κος Μακρόπουλος είναι από τους ελάχιστους που προστατεύουν τα συμφέροντα του συλλόγου. Ο ίδιος σκοπεύει να τρέξει τις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη από την οικία του και μέσω των στενών συνεργατών του.

Το GreenZone του εύχεται ταχεία ανάρρωση και άμεση επάνοδο στα του Παναθηναϊκού, γιατί όλοι τον έχουμε ανάγκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα