Κανονικά στο ΟΑΚΑ οι μαθητές - Άγνοια από Γαλακτόπουλο

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ φέρεται πως ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να ανακαλέσει την απόφαση για δωρεάν είσοδο σε μαθητές και στους γονείς τους! Διάψευση από τον Γαλακτόπουλο που τονίζει πως θα παρθούν μέτρα κατά όποιου από το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σταδίου διαρρέει τέτοιες ειδήσεις.

Ανθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού
Σταδίου φέρεται πως δυσανασχέτησαν στο άκουσμα της διάθεσης δωρεάν εισιτηρίων σε μαθητές όλων των βαθμίδων και στους γονείς τους και ζήτησαν από την ΠΑΕ να ανακαλέσει την απόφασή της επικαλούμενη διαφεύγοντα κέρδη! Αν ισχύει η είδηση και δεν πρόκειται για πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο, τότε η λέξη ντροπή είναι λίγη για να περιγράψει το μέγεθος της αναισθησίας της διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Τα γήπεδα έχουν αδειάσει, ο κόσμος αηδιασμένος από το «προϊόν» απέχει από τις κερκίδες, ούτε λόγος για μικρά παιδιά - μαθητές, και ο Παναθηναϊκός κόντρα στο αρνητικό κλίμα, πρωτοπορεί και ζητάει από τους μαθητές των σχολείων να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, μαζί με τους γονείς τους χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Πρόκειται για μία κίνηση που θα περίμενε κανείς να χειροκροτηθεί από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρώην Ολυμπιονίκης στην πάλη Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ τόνισε στον Sentra Fm πως έχει άγνοια για το ζήτημα και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού:

«Δεν έχω ιδέα, δεν έχει τεθεί καν τέτοιο θέμα. Αν πάντως κάποιο άτομο από την διοίκηση το διαρρέει για τους δικούς του λόγους, θα παρθούν μέτρα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με την πρωτοβουλία αυτή του Παναθηναϊκού...».
Keywords
Τυχαία Θέματα