Ζήτησε να μείνει ο Χριστοδουλόπουλος!

Την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα, αφού ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση στα χέρια του από το εξωτερικό...

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ένας από τους παίχτες που βρισκόταν στη «μαύρη λίστα» του Παναθηναϊκού, μετά την αρνητική εμφάνισή του στον αγώνα με τη Βέροια και γενικότερα την πολύ κακή αγωνιστική περίοδο που διανύει.

Ο μεσοεπιθετικός
του Τριφυλλιού, δεδομένου του βαρέως κλίματος, ζήτησε μόνος του να φύγει με προορισμό το εξωτερικό, ωστόσο παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει περάσει (σχεδόν ένας μήνας) και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Ιταλία (Μπολόνια) και Γερμανία (Χέρτα), επίσημη πρόταση δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του, ούτε στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", o Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να παραμείνει στην ομάδα. Όπως, μάλιστα, αναφέρεται, δεν αποκλείεται να συμβεί ό,τι έγινε με Βύντρα και Μπουμσόνγκ, να ενεργοποιηθεί δηλαδή από τον Φάμπρι Γκονθάλεθ, στον οποίο η διοίκηση είχε ανεφέρει με την έλευσή του, ότι ο ο Χριστοδουλόπουλος δεν υπολογίζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα