Vardinogiannis egklimata enoikio

Τα εγκλήματα του Βαρδινογιάννη που διατηρούν τον Παναθηναϊκό στο... νοίκι
Σχεδόν δέκα χρόνια ασχολείται ο Τζίγγερ με το γήπεδο και σήμερα η λύση που παρουσιάζεται από τα «ελεγχόμενα» μέσα είναι το «δανεικό» γήπεδο!
Στην εφημερίδα «Derby News», που ποτέ δεν πέφτουν έξω στις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες τους για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, το γράφουν σήμερα ξεκάθαρα: «Αφού φυσικά σωθεί η ομάδα, σαφώς και πρέπει να δοθεί προτεραιότητα το γήπεδο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποτελέσει τον βασικό χρηματοδότη της ΠΑΕ».
Ενα γήπεδο
που με τους λεπτομερείς υπολογισμούς του Τζίγγερ θα κοστίσει κοντά στα 150 εκατ. ευρώ, θα αποτελέσει χρηματοδότη της ΠΑΕ. Απομένει βέβαια, να μάθουμε ποιος θα το χτίσει, με ποια χρηματοδότηση και με τι όρους θα το χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός, τι εγκαταστάσεις θα έχει ο Ερασιτέχνης, ποιος θα μπορεί να το εκμεταλλεύεται και εμπορικά και διάφορες άλλες... ψιλολεπτομέρειες.
Το σημαντικό σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά «συμμαχικά στρατεύματα» (Πράσινη, Derby News, Goal, Sportday) που σφυρίζουν πια συντονισμένα στην ίδια μελωδία, είναι να γίνει το γήπεδο και αφού συμφώνησε προφορικά ο Τζίγγερ, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα! Το όνειρο του Γιαννη Βαρδινογιάννη, μπορεί (και) να υλοποιηθεί σχεδόν δέκα χρόνια αφότου οραματίστηκε τη μπίζνα με τους φίλους του.
Το «Goal» μάλιστα παρουσιάζει σε μια συγκλονιστική αποκλειστικότητα, τη νέα επιτυχία του Τζίγγερ. Οι παλινωδίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ (μέχρις ότου δώσει το 54,7% των μετοχών στο Σωματείο Φίλων Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο), έφεραν τον Σύλλογο στο σημείο να μην έχει ούτε προπονητικό κέντρο (η ΠΑΕ ενοικιάζει την Παιανία), ούτε γήπεδο.
Ωστόσο το «Goal» του συνεταίρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Mega Channel και μεγαλοκατασκευαστή που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει και την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό Μπόμπολα, παρουσίασε τη λύση:
«Φιλοξενούμενος στον Βοτανικό»!
«...Ο Αλαφούζος έχει παραδεχτεί ότι δεν γνωρίζει στην πλήρη διάσταση του το θέμα του Βοτανικού και όλες τις παραμέτρους που το περιβάλλουν, όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι αρνητικός στην κατασκευή του εκεί (κατανοεί απολύτως ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νέο γήπεδο), αν βεβαίως αυτό είναι εφικτό...
... Πώς, όμως, θα κατασκευαστεί το γήπεδο, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το φτιάξει; Εδώ βρίσκεται το «κλειδί» της υπόθεσης, διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος και οι συνοδοιπόροι του έχουν ήδη εξετάσει έναν άλλον, εναλλακτικό «δρόμο» που μπορεί να δώσει τη λύση! Ποιος είναι αυτός;
...Η δεύτερη παράμετρος αφορά τη σύμβαση του δήμου Αθηναίων με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, η οποία σύμβαση δεν έχει καταγγελθεί και βρίσκεται σε ισχύ. Σύμφωνα με αυτήν, η κατασκευή όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων (και του ποδοσφαιρικού γηπέδου 40.000 θέσεων) είναι υποχρέωση της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού του δήμου (η οποία συνεχίζει να λειτουργεί, όπως υπογράμμισε πρόσφατα ο Καμίνης) και αυτή υποχρεούται να το κατασκευάσει!
Εκεί έρχεται να «κουμ
Keywords
Τυχαία Θέματα